![]() |
Co daje mi ślub???
Dosyć często wszyscy gadają o ślubie, a mnie ciągle zastanawia co ja będe miał z tego ślubu (oprucz podniety, że mam zonke i straconej kasy na obrączki).
Więc prosze powiedzcie mi jakie korzyści wynikają z zawarcia związku małrzeńskiego??? ?( ?( |
Zwiazek malzenski nie daje ci nic oprocztych czynikow ktore sam wymysliles. To jest poprostu taki maly bajer gry ktory wplywa na jej klimat.
|
Zawsze jest jeszcze noc poślubna...
|
plz
dostalem od kogos ten pierscionek paczkom i nieweim jak sie ozenic jak znajde chentnom powiecce w jakim miejscu sie zeni? :D
|
1. A czy da się ślub odwołać (rozwód)???
2.Czy ktoś już z was sie orzenił i jak tam wrażenia:)??? :D |
rozwody są i separacje jak w rl.
ja się ożeniłem i było ciekawie wspulne hunty itp. fajna zabawa |
Ślub to nic fajnego
|
Yo
Slub... to taki bajer po ktorym som same straty i nic zysku ;(
|
Ślub jest fajny... Wydajesz na to kase, ale miło mieć tak męża/żonke. To zwiększa klimat gry :D
|
Cytuj:
a jeżeli nie braliście jeszcze ślubu to pora sprubować. |
Mam jeszcze jedno pytanko:
Czy mogą występować związki... dwóch tych samaych płci :D ??? |
zysk jest.. dostajesz prezenty ;p
|
Cytuj:
ale to wszystko od ciebie zależy od nikogo innego |
1k
Ja sie ozenie jak zdobede 1 k :)
|
albo idź na hero i tam może ci wypaść :)
|
Mam pytanie... W jaki sposób wogóle się zawiera związek małżeński na Tibii?? ?(
|
Ja byłem żonaty
Miałem żnonke, było fajnie, ale nocy poślubnej nie było z jednego głupiego względu -> nie miałem domu!!! Wg mnie dalej jesteśmy małżeństwem tylko, że ja straciłem obrączkę (poprzez śmierć) zawsze nosiłem ją ze sobą mimo, że jest warta 990gp!
|
Cytuj:
Zaoraszasz przyjaciol (rozsylasz im zaproszenia) organizujesz ksiedza Nastepnie w komentarzach dodajesz ze gracz xxx jest twoim malzonkiem |
fajne to jest dajesz jej cos a ona daje ci.
|
A jeszcze fajniej jeśli twoją wybranką jest twoja RL dziewczyna ( bądź chłopak ). Tak będę miał niedługo Polski ślub na Lunarze :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |