![]() |
POMOC dosw. uciekinierow przed pk :)
W wąskim tunelu (1miejsce) spotykam pk. gadmy sobie, az tu nagle hmm leci w moją strone... najpierw sprawdzam ile mu zabiore z hmm, a potem uciekam...
PYTANIE: jest jakis czar co niepozwoli mu przejsc?? choćby przez 5sec.? czytalem ze mozna polozyc parcel i podpalic... pomoże?? z góry dzieki :) |
(wali lbem w klawiature) bossssszzzz. Czlowieku WSZELAKIE FIELDY!!!!!!!!! jakie****akolwiek****a fieldy!!!!!!!!!!!!! energy, fire poison, walle kurrrrr(zalamka ;( ) Ja wiem ze forum jest najlepsza czescia strony www.tibia.pl ale tam tez jest OPIS CZAROFFF... :baby:
|
Tak, możesz podpalić parcele i koleś nie przejdzie. Owszem, może mieć przy sobie destroy field rune, ale czasu zawsze trochę zyskasz zanim się zorietuje o co chodzi. Możesz też użyć runy magic wall o ile mlvl ci na to pozwala.
|
Jest jeszcze magic wall i wild growth. Szczegóły patrz tibia.pl.
Pozdrawiam. |
Najskuteczniejsze to tu chyba Magic Wall bedzie, ale możesz również używac energy wall i fire wall (czary druida). A tak poza tym to jak powiedział Zaknafenian Do'Urden wszelkie fieldy.
|
Fieldem co najwyzej zabierzemy mu troche obrazen :) Blokuje : magi wall i wild growth. Jest tez taki trick :) rzucasz szybko dwa parcele na siebie i na nie fielda, nie da sie odsunac parceli dopoki field nie zniknie. O ile nasz oprawca nie ma destroy fielda
|
@up:
lol? toć własnie o to chodzi wszystkim! Parcele + field!! Tęz mi trik. Jęsli chodzi o mój sposob to rzucasz 4 parcele i 3 fieldy(1 run). |
up: lol? :D Wiec: wszyscy wspomnieli parcel + field, ale nikt nie napisal ze DWA parcele. A koles bedize probowal i mu pk skopie tylek przez to. Tak samo w 2 postach jest wymieniony sam field... Tak wiem lubie sie klocic :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |