![]() |
Problem ze sterowaniem na laptopie
Mam laptop<ostatnio kupiłem> i mam pewien problem. Tzn nie wiem jak chodzić po bokach;/ A niedługo robię Benshe quest itp... Możecie mi pomóc?:baby:
|
tez kiedys duzo gralem na laptopie i... nie da sie (przynajmniej ja nie umiem xP)
|
Chyba po skosie. Dokup sobie klawiaturę numeryczną pod USB
A na przyszłość wpisuj się do przyklejonych tematów albo chociaż pisz poprawne nazwy ich, aby uniknąć ostrzeżenia! |
klikasz prawo albo lewo...cala filozofia =d
|
Cytuj:
Jak ktoś wyżej napisał kup sobie klawiaturę na USB. |
przeciagasz Swoja Postac Po Skosie Tak Jak Inne Postacie Jak Chcesz Je Przepchnac.
|
@up
Na banshi quest nie zawsze jest czas na przeciągniecie myszką ;] |
Wystarczy kliknąć w dane miejsce.
|
Faktycznie, to jest niemały problem, na przykład podczas wykonywania poi musiałem sobie podstawiać parcela, żeby chodzić po wyznaczonych miejscach =).
|
Cytuj:
|
boze wy naprawde jestecie tacy tepi? czy tylko udajecie? na kazdym lapku jest odpowiedni guzik ktory po przytrzymaniu zastepuje num lock, albo po prostu w chwilach gdy musisz isc po skosie wcisnij sobie num lock i naciskaj 1,7,9,3 (na lapku to odpowiednie litery) wystaczy chwile poogladac wlasnego laptopa a nie od razu robic glupi temat...
|
Cytuj:
|
chyba jednak nie moj kolego , robilem poi questa tyn sposoblem i jakos zrobilem do konca...
|
Cytuj:
Mogem ciem dotknaaaaaaaaaac??????????////////////// Niewszyscy może maja tego samego laptopa co ty ;^ A juz napewno nikt tutaj nie jest dla Ciebie kolegą |
Cytuj:
Mythic Sniper mówi prawdę... Pobawcie się w ustawienia a nie róbcie głupie topiki... Zresztą możesz złapać się myszką i przeciągnąć na ukos -,-albo kliknąć na mapie a on ci sam pójdzie |
Uwierz mi, trochę się znam. Moja wcześniejsza odpowiedź była oparta na MOICH doświadczeniach (nie chciałem się fatygować i sprawdzać na innych markach, ze względu na formę wypowiedzi Mythic Sniper). Ostatnio mam styczność z MacBookami i tam się nie doszukałem takich funkcji, tylko możliwość pisania cyfr zamiast niektórych liter, chyba, że wiesz jak można zrobić by "chodzić na ukos" na tym sprzęcie? Możliwe, że inne firmy wprowadziły te opcje, ale nie oznacza to, że wszyscy producenci sprzętu to zrobili...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |