![]() |
Exori Gran vs. Exori
Mam 69 ek i niedługo będe posiadał czar exori gran , co jest wydajniejsze waszym zdaniem 2 exori gran czy 5 exori ??
|
nie ma takiej zaleznosci xD wszystko zalezy od tego co bijesz x) potworki ktore maja duzo arma (albo resist) lepiej z grana bo exori bedzie siadac beznadziejnie ,
natomiast sa potworki ktore maja slaby def i z exori zwyklego bedziesz je bardzo fajnie siekal (polowa grana prawie) oraz potworki ktore raczej trzeba z grana jak sie solo bije np hydra czy dajmy na to warlord arena od 4-5 potworka x) poprobuj sam najlepiej miec oba na hotach i wyczujesz bo przeciez nie bedziesz siekal potworkow co maja 400 hp z grana tylko taniej bedzie 2x exori itd :) |
Cytuj:
Exori jest zdecydowanie wydajniejsze, ale jeśli wybijasz np behe quest to lepiej z grana, bo szybciej :) |
jak masz czas żeby walnąć te 5x exori i sie manasować to proszę bardzo... Najlepiej miej obydwa pod hotkeyami obok siebie, zależnie od sytuacji użyj któregoś
|
thx za odpowiedzi ;] wiadomo ze bede mial na hotkeyach to i to , tylko skonczony idiota sam bedzie wszystko pisal ;]
|
używanie exori jest po prostu oszczędniejsze =P. Ale jak zależy ci na szybkim expie a nie na oszczędnościach, to tu jest wymagane exori gran.
|
exori gran zadaje 2x wieksze obrazenia przy 3x wiekszych kosztach.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam jedno pytanie, mianowicie jaka jest roznica w obrazenia zadawanych przez zwykle exori a exori mas?
|
Cytuj:
Odnosnie exori a exori mas , exori jest lepsze z exori mas bijesz tylko wtedy kiedy na plecach masz duzo potworkow ,a exori gdy jest ich mniej. |
ja exori gran uzywam do dobijania dli jak jest full resp i zeby nie gonic dla dobijam go z exori gran,bo jakbym mial za nim biec bym wbiegl w inne dle i dragi.exori uzywam za to na barbarianach,kdy jest ich duzo "wale" exori i wiekszosc pada na hita,oprocz tych podobnych do zerkow.
co do exori a exori mas,exori mas uzywam gdy blokuje mi przejsce sporo ratow,poision spiderow lub spiderow a musze szybko dokads dojsc. |
z exori gran walniesz więcej jak wiemy exori mniej wydajniejsze jest exori oczywiście chyba że bijesz 2+ dle hydry gsy itp to kto będzie bił z exori? trzeba szybko zabić bo jak byś bił z exori to Ci więcej wyjdzie na leczenie niż zarobisz bo raczej lota nie będzie (tak zakładam znając życie w tibi) więc jeśli masz czas i nie biją mocno potworki bij exori a jak potwory biją mocno to gran :D <<-- przydało się?
|
Ja uważam że lepiej wydać troszkę więcej na te manasy i bić z grana, większe prawdopodobieństwo większego uderzenia.
|
Gran jest takrze uzywany gdy expimy na potworach ktore wala duze dmg bo czasem moze byc tak ze exori i leczenie(wiecej trzeba wydac na leczenie, gdyz dluzej bijemy) bedzie drozsze niz gran i mniej wydatkow na utrzymaniu sie przy zyciu np 120 knight dla sportu behe 4x...
|
Gran jest takrze uzywany gdy expimy na potworach ktore wala duze dmg bo czasem moze byc tak ze exori i leczenie(wiecej trzeba wydac na leczenie, gdyz dluzej bijemy) bedzie drozsze niz gran i mniej wydatkow na utrzymaniu sie przy zyciu np 120 knight dla sportu behe 4x...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |