![]() |
Full Set co dalej?
Mam Paladina i moje eq wygląda tak:
- Demon Helmet, Magic Plate Armor, Golden Legs, Boh, Aol, Mastermind Shield. Co byście kupili następnie na moim miejscu? |
Winged helmet, Blessed Shield, DSL, MLS no i oczywiście g-boots, to chyba oczywiste.
|
dokładnie ;o kolo chcial zaszpanowac swoim EKU
|
Na serio na na Ciebie noob seta nie stać...
Po 2. Ile razy oszukali Cię na allegro? :) |
jakieś manasy :s
|
Wyrób sobie wszystkie outfity... I pozbieraj wszystkie itemki z POI boss'ow... ^^
|
Orshabaal brain, możesz zamienić zamiast swojego, to wtedy może zaczną rosnąć skille w "mind using".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Zapraszam Nerana - Carlin - Rail Chris chętnie pokaze eq :) Cytuj:
|
dalej to mozesz mi dac...
|
Ja bym jeszcze silver mace kupil : o
|
Jak nie masz Pacc'a to zajmij się kompletowaniem właśnie takich rare'ów jak Orshaball Brain czy cuś, możesz nawet skupować :].
|
A ja bym olał i przestał karmic
Ukryty tekst:
|
Ja bym wolał coś praktyczniejszego co mi pomoże w dalszej grze. Myślełem o Soft Bootsach jednak czy Paladinowi się opłaca???
|
a co bys chciał jeszcze jak masz najlepsze itemki??
PS. ciekawe skąd masz kasę na 60lvl bez pacc na te itemki ^^ allegro rządzi :) |
Ile har kosztowal ?? kupiles najpierw hara a potem eq czy wszystko razem ? a co do softow nie oplaca sie kupowac lepiej sandaly se kup.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Facet, mając full eq <które moim zdaniem śmierdzi, bo Ci cap trza, nie arm> i pewnie mnóstwo kasy kupuj co chcesz... chcesz softy? Kup, przetestuj, nie spodoba się to sellniesz. Boże, jak można się zastanawiać na co kase wydać? <nigdy nie miałem ponad 200k w kasie, a jeżeli już tyle miałem to na coś od dawna zbierałam. ZAWSZE zbierając loota wiedziałem na co go zbieram>.
@edit<po zastanowieniu> Kup od groma p bolców i idź wastować na deep fibula, przynajmniej ostro poexpisz. |
wybacz ZIA to jak z tymi sandalami?
@up ta ale jak on kupil odrazu 2 kk na allegro to jak sie mial zastanowic ? |
Cytuj:
Chociaż arm mi sie przydaje przy blokowaniu dl :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09. |