![]() |
Duży kłopot z malym domkiem
Witam! Otórz na aukcji wygrałem pomieszczenie, ale nie mogę do niego wejść. Sprawdzałem na wszystkich piętrach ten sam pokój ("osiedle" wielopiętrowe), ale na rzadnym piętrze nie mogłem wejść:o PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!!!
|
Nie wydaje mi sie, abyś wygrał ową aukcję. Zobacz na swój profil na tibia.com:
Name: Gyth Keld Sex: male Profession: Sorcerer Level: 14 World: Aldora Residence: Thais Last login: Mar 14 2008, 10:33:20 CET Comment: Jestem pocz¹tkuj¹cym sorcererem i zamierzam kupiæ PACC, ale nie dla potworów tylko dla domków, bo chcia³bym otworzyæ w³asny sklepik :-) $.$ U Account Status: Premium Account Nie jestes wlascicielem zadnego domku, a wiec to logiczne, ze do zadnego nie mozesz wejsc :) |
ale ja wygrałem, bo moja stawka wygrała!:o;(
|
Ktoś ją mógł w ostatniej chwili przebic. Często tak się robi, że np. 3 minuty przed resetem kto podbija cene i wygrywa :) Najepiej sprawdz na tibia.com kto wygrał ten domek i jest jego wlascicielem. Albo po prostu przejzyj wszystkie domki, a zwlaszcza ten, ktory miales kupic i zobacz kto jest wlascicielem.
|
1. To nie mało prawdobodobne, żeby ktoś przebił moją ofertę, bo ja dałem 20 gp minute przed końcem, i na końcu aukcji wyświetlilo się, że wygrała kwota 20 gp.
2. Nie wiem jak sprawdzić kto jest wlaścicielem domku. Na aldorze gra ponad 900 graczy :(:(:( |
A znasz dokładna ulice/nazwe i nr domku? Oraz miasto? Najlepiej podaj dokladne namiary to Ci sprawdze ;) Ale serio, jesli nie masz domku w profilu, to przykro mi, ale nie jestes jego wlascicielem...
|
Sunset Homes flat (chyba) 12
|
Cytuj:
|
;(;(;( Moja pierwsza aukcja! Ojej, przypomnialem sobie, że licytowalem dwa razy
|
Cytuj:
Proponuję następnym razem poczytać poradniki typu ,,Domek-Co i jak" itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |