![]() |
Ih
Mam pytanie. Czy opłaca się robić teraz druidem ihy? A jeśli tak w jakich ilościach i czy szybko się ich pozbyje(sprzedam),
|
Srednio się opłaca, możesz robić, a potem na użytek własny, bo raczej tego nie sprzedasz :/
|
Pisze się "pozbędę", a nie "pozbyje".
A co do runek, to raczej nie opłaca się ich "produkcja", bo mało kto je kupuje. Chyba, że na własny użytek przy ćwiczeniu poziomu magicznego. |
Czasem kupują, ale niestety naprawdę rzadko...
|
Jakie średnio? w ogóle się nie opłaca... uhów juz nikt nie używa a co dopiero ih...
|
Szczerze mówiąc to zależy od ciebie, czy chcesz robić UH'y i IH'y. Raczej nikomu ich nie sprzedasz, więc jeżeli chcesz na nich tylko zarobić to się pożegnaj z ich robieniem :P
Jeżeli natomiast chcesz poćwiczyć MLvL, to możesz je tworzyć. Niestety na własny użytek. Możesz je też oddać komuś znajomemu, bo tak jak napisałem wyżej - "Nikt ci ich nie kupi.". Pozdrawiam! |
albo zrob sobie i zachowaj a jak bedziesz expil na czyms z sumonnami to bedziesz je mogl leczyc tym ;D
|
Moim zdaniem nie warto robic IH (Intense Healing Runes), ponieważ nie cieszą się dużym popytem wśród społeczności tibijskiej. Jedynie gracze z niskim poziomem doświadczenia mogą się skusić chociaż po update znacznie wzrosła skuteczność Healing Potions, które są dosyc tanie bo 50gp.
Wedłóg mnie, nie opłaca robić się IH-ów. Pozdrawiam, Wolf-j3 |
Cytuj:
IH możesz robić, sam będziesz ich używać jak masz czas zamiast health potion'ów, na 28 Poziomie przydadzą się do leczenia DS'ów IH będziesz lepiej leczył Knighta i taniej niż on sam health potionem |
Cytuj:
|
Mam pytanie:im mój mlvl jest większy tym IH lepiej działa i więcej HP mi dodaje?
|
Tak, zgadza się.
|
No po upku nikt juz tego nie kupi ( a szkoda bo mialem druta z 24lvl) Bardziej a urzytak wlasny lub w teamie ;) Tez do sumonków oczywiscie i do treningu mlvl
|
IHy rób dla siebie do leczenia summonów ;)
|
pomocy
a ja mam do was pytanie :: kolega jest druidem i może mi ihy sprzedawać po 300 gp za bp czy opłaca się kupować te ihy dla knighta z 3 mlvl ???
I JESZCZE JEDNO :: Co najlepiej kupowac na 24 lvl ?? mam do wyboru Manasy health potiony CO NAJLEPIEJ??? ihy uhy |
@up
health potiony |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:41. |