![]() |
Postacie z Naruto ;)
Że mi się grać w Tibię znudziło, a jestem fanem Naruto postanowiłem pobawić się w paincie i zrobic kilka postaci z tego wła¶nie anime ;) Będę tu wklejał co jaki¶ czas nowe postacie. Narazie łapcie 4 z nich ^^:
http://img182.imageshack.us/img182/9422/narutodb9.png Zabraniam wszelkiego kopiowania postaci do własnych Fake'ów (chyba, że za moim pozwoleniem [priv]). Jestem w trakcie robienia Kiby i Naruto ^^ Proszę o pozytywne komentarze ^^ |
ale dziadostwo...
weĽ ty lepiej rób normalne outfity... |
Mam lekkie Deja vu
ktos juz chyba zalozyl podobny temat sci±gnij gimpa i zrob cos porz±dnie |
Ale (jak powiedział Rayza) "dziadoctwo" w±tpie by ktogolwiek chciał używać, nara...
|
Lol... ale bieda sam bym lepszych nie zrobil, ale te wygladaja okropnie ;)
|
Boże.
Naruto... Co wy widzicie w tych kreskówkach? Raz to ogl±dałem (chciałem się dowiedzieć co w tym takiego jest). Jakie¶ dziecko z w±sami i jego przyjaciele s± jakimi¶ " nindżami!". I jaki¶ lee wygl±daj±cy jak chrab±szcz leje się z jakim¶ ****em co piaskiem włada? Jak to nawet walk nie przypomina... Idiotyzm. Outy niezbyt... |
@Matix
Jak można to używać, je¶li jest tylko z 1 strony? ;) @Topic Gaara ciekawie wyszedł (trochę za dużo szarego...), a tak to kicz. Je¶li to twoje pierwsze outy to nawet nawet. Pzdr @Down Sam chciałem, na wbijam.pl ogl±dać ale jako¶ żaden odcinek nie chodzi. Nie wiem czy to tylko mi, ale nie chodzi ;< |
@2up
tamten post sponsorowany przez Jetix (niektórzy będ± wiedzieć co chciałem przekazać) obejrzyj sobie normalna wersje na naruto.wbijam.pl...zobaczysz różnice.. |
@up
Ja nie mam nic przeciwko Naruto.. Anime ogólnie jest wyj***na w kosmos!..; D Tyle @topic Tak jak kto¶ już napsiał,¶ci±gnij GIMPA i tam się pobaw..Narazie "oble¶ne"; ( |
ta,zwłaszcza 2 sezon....
ale bleach i tak dla mnie jest lepsze.... |
@up
No Shippuuden wymiata!; D A na naruto.wbijam.pl niektóre odcinki nie działaj±,bo nie mog± nadczym¶ zapanować. P.S Już jest new odcinek Shipuu..Zapraszam..Nawet fajny ;d |
Ale zajebi¶¶¶¶cie! Od jakich¶ 6sciu postów nie gadacie o temacie tylko nabijacie posty o różnych anime. Rprtd.
@topic Złe. Pocieniuj trochę. Kasz |
Bełt na ziemie!
Raz że Naruto... Dwa że Paint... Trzy że ochyda... Nic dodać, nic uj±ć. |
Gówno i tyle.
|
Niechce sie hwalic ale sam juz umiem 2 razy lepsze outy zrobic niz ty wiec podam ci adres pewnej strony
www.spadajiniewracaj.pl.com.br.swe.gov.noob.pl (powiem wam jedno sprawdzilem ta stronke i dziala wiec wejdcie) A tak jednym slowem SPIE*****J |
przepraszam czy moze mi ktos powiedziec co to te Naruto XD?
to jakas bajka czy co? : O |
Fuj.peel. Brzydkıeeee...
Фуй.рф... 2/10 :< @Ayzeen Tak, to "jakıe¶" anıme. ;¶ @Kogut302 Ja? Czy Hagı-Magı? |
@up
A ja się nie hwale ,ale jeste¶ pojebany i nadal próbujesz być fajny. @down Zw±tpiłęm. |
To ostatnie najlepsze.
|
Cytuj:
Neji wygl±da jakby sie na niego zesrali, lee taki sobie, Gaara rozjebany a Sakura o kurwa n/c spadłem z krzesla i sie dusiłem przez pół minuty ;s;s Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |