![]() |
Ile kamieni do skilla?
Siemka,
mam pytanie : ile kamieni mniej więcej będę potrzebował, żeby palkiem z 60 skilla wbic, powiedzmy, 85 dista? 2k, czy więcej? |
Wydaje mi się, że więcej, aczkolwiek mogę się mylić. Dobijałem 7% z 84 na 85, straciłem 50~ kamieni.
Skilluj, a przekonasz się z czasem czy 2000 kamieni wystarczy (zakładając, że tyle kamieni aktualnie posiadasz). |
jeszcze ich nie mam, dlatego się pytam, bo właśnie mam zamiar je kupić ;p
Tzn. do 60 skilla bilem spearami w monki, na razie wystarczają speary, ale wiadomo, że z czasem będzie mocniej się biło ;p Aha jeszcze jedno: przy skillach właśnie 85, mniej więcej jakie hity wchodzą (z boltów)? |
Cytuj:
|
Zależy od tego czy często ci się kamienie będą niszczyć czy nie ;s
Może to być 5 bp a może być to jeden bp Zależy od "lak'a" |
a co to ten "lak"?
|
Cytuj:
|
aha ;p
właśnie, ostatnio 3 speary mi polecialy po 3 hitach (tzn 1 hit = 1 spear) |
oj chyba więcej niż 2 k kamieni
|
skilluj spearamia jak najdłużej będziesz mógł, nawet używajac 2 monków. Dopiero gdy trenując na 2 monkach ze spearami będziesz dłużej czekał na ich uleczenie niż trenował przerzuć sie na kamienie. 2k kamieni kupuj od razu, na pewno sie nie zmarnują :)
|
Jak widzę, masz 15lv, więc chyba nie masz kasy na kupno plecaka kamieni ;D. Ja biłem z 60 dista do 70 i zjadło mi 1000 kamieni. Na 85 pewnie zezre jakies 4500.
|
1 h skilowania - 50 kamieni
z 60 na 85 przy zalozeniu ze trafiasz 2 razy na 3 rzuty - 128h 128h-x-6400 kamieni :> 1h-50 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |