![]() |
Ultimation
Mógłby mi ktos powiedziec co sie stało z ultimation, dlaczega w niej teraz sa same low-lvle
|
Po prostu Ultimation sie poddało teraz zostali w nim sami najlepsi.
|
Cytuj:
|
Po "deklaracji wojny" [CHAR]Yantothios[/CHAR]'a, [GUILD]Ultimation[/GUILD] rozpadlo się na [GUILD]Caste[/GUILD] i [GUILD]Team Kiwi[/GUILD], Team Kiwi przeszedł w [GUILD]We Bite[/GUILD]. Obecne [GUILD]Ultimation[/GUILD] to noobchary [GUILD]Cruoris[/GUILD](Kurvoris) :]
|
Dark Sidar wyprosił opena. Iomer zaczyna mnie gonić.
|
o nie Iomer padl 2x wciągu 1 opena zomg noob lol rotfl wtf...
|
ZOMG NOOB ODROBIE A WY NIE HEHEHEHHE, wogole albert sie postaral i wyciagnal mace na impreze
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
buhuahuahuhua iomer nie robcie wstydu... jest was 5 x wiecej a wpierdol dostaliscie, co to powtorka z rozrywki?
Tym razem macaroniarza bramkarze wpuscili do clubu?8o8o8o8o |
Cytuj:
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 26 Mar 15 2008, 19:31:53 CET Killed at Level 27 by Tailsi TY TESH PADUEŚ :@ OMG NOOB ZOMG ROTFL BTW, too scared żeby wbić na maichara na openie? |
@up
to musial byc dluuuuuugi open |
Cytuj:
@up XDDD |
@Doktor~
Nobody is perfect ;) |
Podnieta wygranym openem na którym trzeba dać passy Titani bo my total nieogar plaxxxxxx.
|
@up
Kyra wam nie pomogła ? :< |
hahaaha iomer rozjebales mnie teraz :DD
chcesz adres alberta etc? Wpadaj na Askenazego, Targowek oczywiscie, trzaskac sie o tibie rotflllll :DD btw. czesc KRZYSIU! |
Cytuj:
dzis nie prosilem o opena dostaliscie w piczke. teraz znow prosze o opena, ile bede czekac? btw. iomer nigdy nie dogoni koguta bez blessow :| |
miku a czytac ty umiesz ;d ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |