![]() |
Ring of the sky
Co on daje? na stronie nie ma opisu?
|
jest to rzecz addonowa/questowa
|
kumpel mówi ze daje on szczęscie do loota ?
|
Ciekawa teoria ... Tak samo kiedyś bylo z wolf tooth chain =] Niestety okazalo sie ze to nie prawda. Tak samo watpie zeby RotS "dawal szczescie do loota". Po prostu jest lekkim rare i dlatego tyle kosztuje.
|
zaloze sie ze Twoj kolega gra na OTSach bo na podkarpackim RoTS dawal wlasnie szczescie do loota.
Na globalu jest on tylko pierscieniem ktory nic nie daje tak samo jak crystal ring. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jest poprostu najladniejszym pierscieniem oraz itemem addonowym.
|
po zakupie poszedłem expic i albo to fart albo zasługa ringa ze z 1 dwarfa geomancera (którego zabijam bardzo rzadko w sumie to moze z 5 ich zabiłem przez cała gre) trafiły mi sie terra boots! :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tam nie widzialem zadnej roznicy
|
@Juhhhhy
Dostałeś supporta i teraz więcej spamujesz niż pomagasz. @Topic Teraz weszła zmiana, że po klinięciu "look" na naszyjnik/ pierścień jest bardziej szczegółowa informacja na temat danego przedmiotu i o ile mi wiadomo nie ma żadnej infomarcji na ROTSIE. |
Cytuj:
A tak bez off topu to czy kiedykolwiek był jakiś naszyjnik, co dawał takowe szczęście.? Niewiem co za debil wymyślił teorię na temat lootowania. ... Dajmy na to ROTS daję szczęście do loota..założe se go i będę miał loota x2.? Żal... Oj... |
Z tym "szczęściem" do loota to zwykła plotka, jak ich wiele.
Cytuj:
|
Czemu od razu x2? Jest jakiś współczynnik losowości, który mógłby się zwiększać o kilka setnych/dziesiątych. Możliwe, że większość osób korzystających z przedmiotu zwiększającego szanse na loot wcale nie zauważyłoby zmian na lepsze a te zmiany by istniały. Dlatego teoria, że taki przedmiot istnieje(i, że jest nim ROtS) jest tylko wymysłem, którego nikt nigdy nie potwierdzi ani nie obali (no chyba, że pracownik CipSoftu).
|
Przypominam, że loot jest generowany w momencie spawnu, nie zabicia. Kto, jak, czym i z jakim pierścieniem zabije moba nie ma najmniejszego znaczenia.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |