![]() |
Jak to zrobic??
Mam pytanie. Jak zrobić sobie taki wyglad tibi? Podaje link przypadkowego screna Ktorego akurat znalazlem:
http://img341.imageshack.us/img341/817/uo0032xy4.jpg |
Google nie gryzie
|
Cytuj:
|
Może by mu ktoś odpowiedział co??
To jest skórka instaluje się ja w folderze Tibia Poprawcie mnie jeśli się myle. |
O ile mnie pamięc nie myli, potrzebne jest TibiaPic czy jakoś tak. Poszukaj w google.
|
@up
O ile mi się zdaje to nie TibiaPic tylko coś innego ;) TibiaPic zmienia wygląd tego obrazka przy włączeniu tibii. |
Cytuj:
|
Jak zrobić żebyś nie używał 2 znaków zapytania ? Cofnąć czas i usunąć emotniki z gg
|
@up
Bezsensowny i nic nie wnoszący post... |
też poszukuje tej skórki błagam was podajcie linka
|
wpisz w google co trzeba. odpowiedź już macie, ale nie wy wolicie siedzieć na dupie i czekać na pomoc z nieba -_-
Cytuj:
|
ale szukałem chyba z 20 min. i nie moge znaleźć takiej a bardzo mi sie podoba
|
To idź i szukaj dalej.
|
nie chcesz pomuc nic lepiej nie odpisuj
|
Cytuj:
|
sorry za offtop
pan up już z kleszczowa, woj łódzkie 8o ? |
@up
Takie sprawy to na PW... |
@2up
A Ty co, z programu ,,Szukam zaginionego Taty"?.... @topic I jak coś takiego ma nie rozpierdolić człowieka za przeproszeniem?,,Plx link'a"Jezus maria....POSZUKAJ!!!!!!!!!!!!! |
....no cóż też się najarałem na skórkę, ale nie mogę znaleść skórek pod 8.1 tylko max do 8.0 jeszcze spróbuje trochę poszukać a jak znajdę to dam linka do stronki....
Niczego nie obiecuje |
prawdopodobnie będe to miał dzisiaj jak coś dam edita i napiszecie do mnie na gg to prześle ale nic nie obiexuje
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |