![]() |
3 ARENA a 86EK
WITAM MAM 86 LEVEL EK i zamierzam iść na 3 poziom areny czy dam rade?Jakie wali max hity ostatni BOS?Prsze o pomoc.(Jeśli tak jaki zapas leczenia)
z góry dziękuje |
O ostatniego bym się nie martwił, przedostatni, Deathbringer jest gorszy ;p
Na własne oczy widziałem jak złożył 93 EK w 1 sekundę, jak jeszcze UHy działały porządnie xD |
|
Cytuj:
pytam bo z tąd moja obawa cytat z tibia.pl dział questy "Przed 110 poziomem nie ma nawet mowy o próbowaniu. Postacie magiczne potrzebują nawet 130 aby zacząć." PS:niektórzy słyszałem że robią juz na 85+ |
Bo zdecydowanie mocniejsze hity ma i nieco więcej HP. A ten cytat z tibia.pl phi... Np pisze dalej że mag/druid potrzebuje 130 poziomu żeby zacząć, a ja prawie 75 Ed zrobiłem ale to inna historia ;p
|
(1000+ if 3 Fire elemental around you). opisane hity ja ma hp 1350 wiec powinienem wyrobic lecz mało keidy takie makro mu wchodzi chyba co?
|
|
Obliveratorek (ostatni boss) z red hp został i musiałem uciec bo stone skiny się skończył ;p Nawet film na forum był pod 8.0.
Down. Da się bez wcale to takie ciężkie nie jest... szczególnie knightem ;p 2 down xP http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32942 1 ssa więcej i by się udało - 75 ed (ja ^^) |
ludzie podobno z botami na leczenie robią to.Mozna im zaufać bo nie maiłem nigdy z nimi stycznosći?
|
Kumpel 80ms zrobil 3 arene. Zobaczcie filmik: http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/36646
|
Ja widziałem jak 80 ed robi 3 arene bylo hard ale dał rade.... Trzeba miec refleks :P (chyba ze uzywacie botów)
|
aha a jakie zapasy brać?
z 5 bp greatów i z 10 bp mana do exori gran? |
palek
Dawno nie widzialem pala na tej arenie xD
|
Cytuj:
|
aha dziękuje z moich obliczeń wynika ze na potworki arto wziąśc z 200 greath helth i z 400 mana potion
może to za mało? |
15-20bp mana potionów i do końca capa great health~. Jeśli umiesz grać - będzie dobrze. (:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
osobiscie wykonalem 88 ek, z dosc slabymi skillami (82/80) i heroic axem w lapie, jednak bylo to przed swiatecznym updatem |
Cytuj:
|
heh nie odpuszczę pacc sie koczy a mi sword z 3 areny potrzebny wiec nei ma co czekac :D Nie dam za wygraną jak padne to pujde jeszcze raz kupilem 240 great helth potion i 420 mana potion jutro albo dzis ide jak uda mi sie to napisze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |