![]() |
Stwarzyszenie Polonijne!
Chciał bym wam zaproponować stowarzyszenie Polaków tzn...
Ma ono na tym polegać, żę na każdym świecie będzie przez kogoś organizowanie takie stowarzyszenie typu, forum pogaduszki polaków. Nie mam na myśli w spólnych huntów i tp tylko spotkania w jakiś budynkach, jedzenie i tp. Być może i guildie. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale w ziołem przykład z Austrii tam gdzie mieszkam. CO jakiś miech są takie spotkania i chciałbym w tibi taki sam zwyczaj w prowadzić :) PDr KoLba$! |
Mi się to podoba :) Mogli byśmy się poznać i wogule... NP: gra w piłkę :P
|
xd
Miej więcej. Jakieś odświeżanie np UEFA i tp. Nie można zapomnieć że jesteśmy polakami i czeba się pokazać w tibi ;)
Proszę komentować i rozważać! |
Prawie jak w PRL-u :) ale pomysl calkiem calkiem ;)
|
Jezeli stowarzyszenie mialoby obejmowac tylko 1% polakow grajacych w Tibie, to czego nie... Reszta to noobki.
|
Cytuj:
A piwo będzie =0 ? |
Założenie fajne. Niestety później się okaże, że jest to następne zbiorowisko noobków, trolli i dzieci neostrady.
|
Ja moge się dołożyć do żarcia, gdybyśmy tak dali z 200-300gp to by starczylo fooda :)
|
emm
Wiecie, jak by się zbierało ludzi to tak rozsądnie...
Jak by się jakiś nobek czy coś w tym stylu znalazło to można też taką liste dla leadera zrobić black liste zwaną. Żeby nikt o takim nicku nie wlazł kiedy kolwiek... Zawsze się ma jakieś znajomości na świecie. Można pożyczyć od jakiejś guildi gh na takie spotkanie czy cuś. Albo i nawet guildie zrobić xd! A co do pana up xD nawet wino będzie :) PDr Kolba$!:cup: |
Na non pvp będzie ciężko aby nikt nie wlazł ale pomysł dobry bo w końcu ile można expic i expic :P
|
No cóż, pomysł nie jest głupi, tylko problem będzie z organizacją tego wszystkiego.Jeżeli chcemy mieć to na każdym servie, to będzie się troche potrudzić.Dobry pomysł, bo wreszcie będzie coś innego niż hunty, exp non stop - doda to trochę klimatu do tej gry ; )
@down Ja jestem na xanterze i w sumie to nie gram w tibie, ale dla takich spotkań mógłbym poświęcić trochę czasu ;] |
;(
Jest w tym jakiś problem. Ale np ty i Ci up, każdy może na swoim świecie to zaproponować i zrealizować. Zawsze można forum polnijne zrobić xd. Ale do tego ludzi trzeba i chęci...
Chciałbym to zrealizować ale nie mam z kim ;];( pdr |
Eee nie wolicie se pohuncic czy poexpic? ;p
|
@up
Trzeba trochę się od tego oderwać, co będą cały czas huncić i expić? - to nie wszysko.Trzeba urozmaicić trochę tą grę =] |
szczególnie
Nitro kochanie szczególnie że wiemy że jest okres astery na której oby dwoje gramy kicków. Można go w spólnie spędzić nie?
|
jak jestes takim patriota, to czemu nie piszesz poprawnie po polsku?
a co do samego pomyslu, to kompletnie nie rozumiem czemu mialoby to sluzyc |
Fajne to "stwarzyszenie" :)
|
Cytuj:
|
....ok my tu gadu gadu, a co z realizacją? z pomysłem to jestem za bo ja co jakiś czas organizuje z kolegami jakieś imprezki spotkania np. w piątkowe wieczory jest bardzo milusio więc trzeba pomyśleć nad realizacją.Tylko trzeba zebrać jakąś grupkę, a jak patrze na polaków w ostatnim 1,5 roku grania to jakoś nie wiem czy to wypali ponieważ polacy tylko ''a co ja z tego będę mieć?'':confused:
|
Ø
Ëhh razcja...
Ja zaproponowałem, może jakieś pomysły czy cuś. Ja moge forum Polonijne zrobić xd. Ale kto jest chętny proszę pisać. Jeżeli ktoś jest za pisać tutaj xd Zbieramy chętnych do Końca Piątku. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |