![]() |
Kyra 4 Szwedow Rozwala 15 Spainow 199 Kreci
Jednak Szwedy to SZwedy maja to pvp nie dziwie sie polaka ktorzy zdradzili qmpli po przez dojscie do szwedow
http://data.fuskbugg.se/skalman01/-espanishcrew.rec szwedzki hoster |
Filmik Pokazuje jakie PVP mają szwedzi a jakie pvp br i mx :)
jakby chciał podmienić :> |
Cytuj:
|
Abo tagteamz najlepszy druid na kyra nie popisal sie za bardzo a Teraxul gra tam chyba najlepiej ;]
|
Cytuj:
|
HUAHUAHUHUA
Normalnie widać że na kyrze spanishy bez 'naszych' nic nie znaczą.. 0 umiejętności...Że oni nie zdjeli Teraxula to polewka jest, nieźle się uśmiałem oglądając ten filmik :) |
Cytuj:
|
Ładne brechty miałem oglądając ten film :D
|
Filmik spoko, ale oni zabili 5 osób, a nie 15 ;)
p.s A ja jestem normalnym pingwinem ;( |
pure ownage ;]
|
Oni byli zgrani to raz, dwa to że atakowali jedną osobę a tamci to każdy innego i stali jak wazony.
Ps. Czemu ten 199 chodził z takimi jakby lagami? |
Do tych up
Pyro Aris Xr3 i ktostam, uwazacie że ktos kto wybral stronne gildi,czasem za tym idzie innej narodowosci w grzej mmorpg "TIBIA" jest "szmata,pro polacksem, żydem, sprzedawczykiem,zdrajca..."? AHHAHAHA to jest tylko gra, widze ze nadal sporo osob uważa to za cos wiecej,a szmatami jestescie wy, bo gadacie pierdoly z braku laku, wezcie sie do roboty xD jakby tibia miala otwór to byscie ją przelecieli tak przypuszczam Co do filmiku ... widać ze swe pokazali klase, trzeba przyznac ze czasem to wredne pasożyty ale swoje tez potrafią. A Ci espaniole, bardziej mi przypominali polakow ^^ GOGO "YOU GOT OWNED" |
@up
Polać mu ! |
9 na 10 łapek :P dobre w chuuuuu xd widac ladne pvp i pomysl na to :)
|
Po prostu dobre zgranie, naprawdę przyjemny filmik.
|
Widzialem wczoraj ob chyba z seleny w svargrond.
0 Stachu lecieli na "zywiol" i wygrali. Tu ktokolwiek dostal z 3 hity i odrazu run do pz. Wygladalo to jak akcja na otsie kazdy swojego. |
Cytuj:
|
Haha, niezdarne to to :P
|
Tylko gra, ale skoro elementy gry można przeliczyc na pieniadze (allegro)? Ruletka albo Blackjack to tez tylko gry ;]
|
To nie swe pokazalo tutaj swoje pvp tylko SC dalo dupy na dlugosc mapy. Po prostu zero zgrania, atakowanie roznych osob, strach zlapania pz przez niektorych. Wystarczylby dobry lider i swe musialoby zmiatac, ale coz to jest spanish crew :|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |