![]() |
49 Pall Gdzie szybko zarobić?
Mam pytanie mam 49 Palka prawie 50 lvl i mam pytanie gdzie mogłbym szybko zarobić kase?
Na dragach nie zawsze się zwraca i exp nie jest taki zabujczy bo czesto jest dużo ludzi.. Mysłałem też o elfach w fortecy tam expilem moze raz z godzine ale na 20 lvl na scoutachi elfach. Nawed dużo kasy też leci z mumi, cryptów ghouli pod mt. Oczywiści żeby byl też przyzwoity exp... Niestety FACC Skile 78/63 EQ: Boh, Demon Shield, Royal Helmet, Blue Legi, Blue Robe do dyspozycji bolty, strzaly, Royalki i Enchanted Spear Licze na waszą wyrozumiałość Pozdrawiam... |
U mnie za 1000 ulotek dają nawet do 50 zł bez względu na profesje i wiek. MOżesz też ewentualnie zatrudnić się na myjni ale to mokra robota.
|
możesz próbować na EF'ie ale na wierzy z Arcanistami to jak będziesz mieć szczęście dużo zarobisz
|
@2up
>> tam sa drzwi Mozesz isc wlasnie na tomba pod Mt.S, moga byc guardy albo lootbagi w miescie minosow ( nie wiem jak sie pisze xD) |
Cytuj:
A tak na serio to takie tematy powinny byc zamykane z miejsca. |
@up
a dlaczego? kolega chce się poradzić! Ja też proponuje EF'a jeśli masz FACC, a jeśli PACC to polecam małpy ;) |
hmm a może poh lub of? Ef raczej dla knighta :P
|
Cytuj:
Umiesz czytać.? W pierwszym poście piszę, że koleś ma FACC.! Kurwa co za dzieci... myślą, że są mądre. :D:D |
up...A pomogłeś autorowi tematu czy tylko spamujesz?
Ehh... Cytuj:
|
OF - jak dobrze pojdzie to mozna wyciagnac 70k/h.
Ef? na takim lvlu? moze jakby mial ten 30 lvl to by mu sie podobalo. Mintwallin lepiej, ale to jezeli robisz lootbaga (i to tylko jezeli masz postmana) Bo exp nieoszalamiajacy. innym rozwiazaniem jest hellgate (glowna sala z elder beholderami) W tym momencie zrobie niektorym hlvlom na zlosc i mu powiem ;) DRACONIA. |
Cytuj:
|
po up zmieniła sie nieco mapka w podziemiach Greenshore jest resp mummi,
cyrpt shambler,beho,ghoule,pickiem odkopuje sie jaskinie do dragonów. Duzo pieniedzy zarobilem na cryptach itp.:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Temat Do Zamknięcia
Dziękuję za rady ale niktórzy jak nic o tym nie wiedzą to niech nie piszą głupot -.-
Na OF jest fajnie tylko jak zlapie lag albo kick co ostatnio czesto się zdazalo na Menerze to może być ostro Pod mt. duzo kasy zawsze na + ale to nudne expowisko. pozdro |
Cytuj:
@DemonicKuba Idź na ef |
Cytuj:
@Topic Hmm. FACC-OF (przed bramą), DC (dla pala także), oczywiście Guardy (możesz także bić piętro z Soldierami, wtedy będzie większy zysk). PACC-Banuta, Necro, Vamp Hell. |
Proponuje hellgate z boltami.Ja tam expilem czesto ok ~30kexp/h na 1.5bp mf i 1000 bolt w gp mialem zawsze ok 5k + kilka twohanded swordow czasami jakis beho shield albo guardian no i jak masz farta to beholderhelm Ci poleci
|
Gdzie expić??
W przyklejonym temacie -.- Ile jeszcze takich debili bedzie na tym forum?? ! |
zal
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18. |