Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kazo Guardy "Labirynt" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=16891)

seba1979 13-11-2004 13:34

Kazo Guardy "Labirynt"

Witam

Nagralem filmik z hunta guardow w kopalni zwanej labiryntem ^^

zamierzam nagrac kazda kopalnie jak tylko wojna na titani sie skonczy ;]

Zycze milego ogladania.

http://leo.wsinf.edu.pl/~kraszes/Elfman_guardy.rec

Lebex 13-11-2004 13:52

Zaraz bede ogladac

Elo to moja pierwsza :baby: notka sciagnalem zara bede ogladac potem zedytuje posta

Res 13-11-2004 13:55

Długo sie sciąga(jakies 20 min) jak się sćiągnie i obejrze to oczywiscie (nie) skomentuje ;)
Filmik zdaje mi się niezły ale jak narazie przedwcześnie na ocene :)
Ciekawe czy muzyka BlinK 182 w tle doda temu filmowi uroku:)

@Edit:
Filmik jest strrrasznie fajny (mania strachachania ;) ) myślalem ze to bedzie jakis pall 17 lvl na guardach a tu knight-Miłe zaszkoczenia bo robie se znow knighta po hacku,bo jest najlepszy,najlepiej mi sie nim gra:)
Nakręc wiecej filmikow :D

Cya

Dark Master 13-11-2004 14:08

Filmik Nice :) Tylko bardzo chetnie bym sobie zobaczyl filmik z guardow ale palkiem tak z lvl - kiem 35 - 40 Jak ktos ma to niech wrzuci na forum B) . Pozdrawiam .

Szqodnik_soprano 13-11-2004 14:18

fajny filmik chciałbym się ciebie spytać ile około idzie ci bp uh na 1h ?

Olorion. 13-11-2004 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Master
Filmik Nice :) Tylko bardzo chetnie bym sobie zobaczyl filmik z guardow ale palkiem tak z lvl - kiem 35 - 40 Jak ktos ma to niech wrzuci na forum B) . Pozdrawiam .

Tez z labiryntu?

Tomciog 13-11-2004 14:31

Nice filmik

@res
Chyba 2 minuty

seba1979 13-11-2004 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szqodnik_soprano
fajny filmik chciałbym się ciebie spytać ile około idzie ci bp uh na 1h ?

To zalezy od wielu czynników jesli uzywam Gsa i full attack a tak walsnie robie to jakis 1 bp na godzine chyba ^^ nigdy nie liczylem :P

Joyek 13-11-2004 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res
Długo sie sciąga(jakies 20 min) jak się sćiągnie i obejrze to oczywiscie (nie) skomentuje ;)
Filmik zdaje mi się niezły ale jak narazie przedwcześnie na ocene :)
Ciekawe czy muzyka BlinK 182 w tle doda temu filmowi uroku:)

@Edit:
Filmik jest strrrasznie fajny (mania strachachania ;) ) myślalem ze to bedzie jakis pall 17 lvl na guardach a tu knight-Miłe zaszkoczenia bo robie se znow knighta po hacku,bo jest najlepszy,najlepiej mi sie nim gra:)
Nakręc wiecej filmikow :D

Cya

jakies slabe lacze masz skoro 20 minut, mi sie sciagalo 2 minuty

Res 13-11-2004 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lol
Hrhrhrhrh

Wtedy mi net zamulał wiec wiecie...Ale po tak 3 minutach smigało jak helikopterek:)

A ten cytat na gorze to proba(nie mogłem się oprzec i sprawdzilem czy da sie inne ksywy niz te ktore nie pisaly w tym temacie :) )

Wezuns Titania 13-11-2004 20:05

Gratz

Ładne hity , ładny exp...skille jak na Twój level mogłyby być lepsze ale i tak dobrze...a co do wojny na Titania to ona się za szybko nie skończy , ale mało ostatnio się dzieje więc nagrywaj :D HAIL TITANIA :D B)

Ureal 13-11-2004 21:03

Spoksik filmikos jak dla mnie to odjazd (choc taki sobie)

:)

Ale bezsens ja to mam kiłbie wełbie

CYA...

Koniu Titania 14-11-2004 12:04

filmik sredni ahahaahahah
a co do wojny byc moze nie ma konca bo bedzie ciezko wyeliminowac unit z serwa ale wszystko idzie w dobrym kierunku, czas pokaze :)

Bifuwu 14-11-2004 21:59

o tak lubie takie filmiki nie do spycjalnego ogladania ale masz caly przeglad respamu. PRosze cie nagraj film z calej 3 koplani ta na wysypce gdyz zamierzam sie tam wybrac i nie wiem co mnie czeka :P A co mozesz powiedziec na temat chodze na guardy z dwo reczna ? z skullstaffem i z demon shieldem przy shieldingu 81 mnie uhow by mi schodzilo ?

pS. pamietaj o filmiku ...

seba1979 15-11-2004 19:38

Wedlug mnie nie oplaca sie chodzic na guardy z tarcza i 1 reczna bronia lepiej zabic 2 reczna szybko. Na skillu 81 sword bo taki teraz mam guardy czesto padaja na 2 strzaly a co do uhow to jesli masowo huntujesz na guardach to stac cie na uhy i nie liczysz ile schodzi . Btw zawsze miej troche gfb jesli idziesz na krasnale nie raz zdarza sie ze ktos zluruje no i jak wpadniesz w taka mala horde to moze byc zle, nie raz gfb uratowlo mi skore ;]

Mam teraz spore problemy z internetem cos sie popierdzielilo w kablowce u mnie i nie moge grac ale jak tylko to naprawia to nagram. Polecam kopalnie w miescie kazo dla lvli 30 - 50 .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52.