![]() |
Polowanie na botterów
43 paladin =
x fragi x loot Po prostu obejrzyj ! http://rapidshare.de/files/38863599/moje_pk__.rec.html @Edit No zapomniałem o nim xDDD |
Nooo...ładny frag xD..gz ;)
|
Cytuj:
@Topic Po wstawieniu fajny film i akcja :D |
Fajny film polecam!!!! Dużo akcji itp. co będę sie rozpisywał SAMI go obejrzyjcie
|
nie spamujcie, ogarnie sie i wstawi link :)
|
ładnie ;>
17:11 Maharakilla [43]: one minutes ! ;D Doh? |
Albo nie botowal, albo nie mial ustawionego leczenia xD Gz fraga
|
Ładnie :D Najs loot !!! :D
Szkoda ze z tego 107 z eq nic nie poleciało :D jeśli coś miał :D a ten bp z lootem udało ci sie dotargac do skrzynki czy zaje****li ?? Poskilluje troche bo masz słabe skille ;/ nie że coś mam i sie przechwalam ale ja na 35 lvlu miałem 75 dist :D Pozdro i więcej takich filmów :D |
Roxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fraga wymiata, loot też ciekawy. Ale jakim trzeba być debilem żeby tak nieumiejętnie ustawić bota, lol. |
Chyba polowanie na afk-erów a nie na botterów. Nie widzę dowodu żeby oni botowali. Jakby ten knight miał bota on to by się leczył przynajmniej.
|
@up
Szkoda, że jak pisałem do niby afkera 31 Sorca przez pół godziny ten w ogóle się nie odezwał. Poza tym polecam przeglądać Pskjonneta w celu sprawdzenia ile oni są online... @down Syfu tam nie było.. ;\ |
Mogłeś mu lurnąć syfu, zamiast wbijać fragi, ale Twój wybór. Film warty obejrzenia, polecam. ;)
|
A gdzie wy tu widzicie ten najs loot ?? bo wg mnie f axe to nie za dużo już jest warte... nieźle ich załatwiłeś za to ;)
|
No nawet ladny loot, tylko ciekawi mnie kiedy będziesz miał hunta :S
|
Żal mogleś coś lurnac a nie fraga bić pff:P pewnie hunt
ويكيبيديا ليست لنشر العقائد والمعتقدات، والآراء الشخصية، والسير الذاتية، وشجرات العائلة والأنساب . لا تنشئ مقالاً متحيزاً عن نسب أو عائلة أو قبيلة، ذكر العائلات والقبائل يتم ضمن سياق |
Jak bym już skilował afk ,bot to bym na pewno tego na foldzie nie robił tylko pod desertem.
A co do filmu to gz. |
mozna rehost ?
|
tylko czekac az dostaniesz msg na priv:
Cytuj:
Ukryty tekst:
@edit w odpowiedzi na prosbe QRAS'a oto rehost ;) REHOST: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/38548 |
taa pff pvp gracze zabijają afk-botterów i się szczycą, że sobie fragi wbijają
daje 2/10 bo ubiłeś aż 106 czy tam 109 knighta |
18:51 Maharakilla [43]: ahahahahahaha
18:52 Maharakilla [43]: ahahahahahahahaaaha 18:52 Maharakilla [43]: ahahahahahahahahahahah 18:52 Maharakilla [43]: hahahahahaaha 18:52 Maharakilla [43]: xDdDDDDD br? fajny frag, ale nie ma się czym podniecać, koleś był po prostu głupi ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |