![]() |
Dziwne pytanie ;]
Sytuacja taka::)
jedna ekipa robi annihilatora udaje sie. Ktos daje loga w pomieszczeniu z nagrodami. Zostanie tam ? Czy wtedy na drugi dzien inna ekipa moze rowniez zrobic anni? :baby: Chodzi mi o to ze 2 ekipa wbija na anni a jakis gracz z 2 strony otwiera drzwi i pomaga bic albo lurowac demony do pomieszczenia exeta res. Pytanie z czystej ciekawosci. Nie jestem bug userem (chyba;)) @down anni da sie wykonac raz dziennie chodzi mi o ten 2 dzien :D czyli 2 ekipy jedna da loga i zaloguje sie na 2 dzien i pomoze :D |
Skoro autor zadał takie pytanie także zawsze mnie ciekawiło co by się stało gdyby jedna drużyna zabiła demony a druga drużyna by weszła? Nie musieliby zabijać ich ponownie?
Chyba że jeśli jest jedna drużyna to druga wejść nie może ale i tak jedna wychodzi druga wchodzi a w 1sek chyba się nie pojawią. |
Po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami, demonami gracz loguje się w temple :-)
|
@UP
po wylogowaniu się w pokoju z nagrodami gracz tam zostaje. Widziałem na filmach jak było tam 8 osób. @Autor Nie znam odpowiedzi. |
;]
Jak się wyloguje to pokaże się w temple. A jak zostanie czekając na drugi team, nie będą mogła tamta czwórka zacząć...
Pdr Kolba$ |
Cytuj:
@up można robić 1 anni na dzień nawet jak 1 team wyjdzie to 2 musi czekać do SSa żeby zrobić next |
Cytuj:
@down Jeśli można otworzyć drzwi ze strony pokoju z nagrodami-to tak. |
Cytuj:
otóż: czy jest mozliwe by team, ktory wykonal wlasnie annihilatora wylogowal sie w pokoju z nagrodami, po to by NASTEPNEGO DNIA w czasie gdy drugi team bedzie wykonywal annihilatora - zalogowac sie i pomoc ludziom z drugiej druzyny |
Anni można zrobić chyba raz na dzień jeżeli się nie mylę , myślę że jak ktoś tam się wyloguje to zostanie ale nie będzie mógł otworzyć drzwi.
@Edit Tak to był jeden knight stał i Lurował demony oni by wzieli nagrody i wszyscy Teleport i zużyli by 2 bp Potionków wątpię w takie coś :P |
mysle ze zaloguje sie w temple..
ps. drzwi da się otworzyc od drugiej strony |
Cytuj:
|
up
chyba nie . czasem od nagrod zamykaja ze fe nie bily czy demony ;] wiec da sie |
Cytuj:
Edit: Tfu zamykac sie da, ale otworzyc ponownie chyba nie ... |
@up
Otworzyć od strony nagród da sie, to sa normalne drzwi questowe o ile sie nie myle. @topic Raczej gdy zaloguje sie nastepny raz gracz, ktory wykonal anni~ to przeniesie go do temple bo byloby to za proste ... Napewno Cipy to przemyslaly. |
@up
Tak cipy to uber mozgi wiedza wszystko i wszystko przemyslaly -.- @top raczej nie powinien sie wylogowac ale mozesz sprawdzic xD ewentualnie tibia.com |
Trzeba by po zrobieniu anni dać exita bo tam ciągle pz masz, jednakże wątpie żeby to się udało. Wg mnie teleportnie cię do temple ale nie jestem na 100% pewien
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pzdr |
Cytuj:
Tak czy siak gdy zbilza sie ss mozesz sie wylogowac czy masz pz czy skulla... To sa tylko przypuszczenia, pasuje, zeby ktos sie poswiecil i zeby to sprawdzil ;p |
Podzielam zdanie Krajzela tzn. w roomie z nagrodami nie można się wylogować. Aczkolwiek pewien na 100 % nie jestem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |