![]() |
Na co isc ?
Witam mam 53 lvl i 54 mlvl i kupuilem pacc i niewiem gdzie expic prosze o pomoc ;) Aby tez waste nie bylo ;)
|
Nice mlvl :D Polecam Dragi Ankrahmun albo na D Lair Venore i kosić tylko z exori frigo i rózgi a pozatym tomby. Mozna próbowac takze na DL, mozesz zrobic waste, ale mozna takze nieźle zarobic zależy od loota. Mozna także chodzić na brzegach banuty żeby nie nalurać na siebie małpy (baaardzo opłacalne). Z sumonami (ds) na hydry a i hero z blokerem tez sie oplaca. Cyclopolis tez dobra sprawa tylko na Soildery trzeba troche uważać.
|
A tomby to gdzie ?
|
Pustynia na ankrahmun zobacz na mapke tibi.pl
|
|
NA browara
|
@HubertEM
Taak, na Soldiery trzeba BARDZO uważać bo to wpizdu mocne stworki (rzął)!!No i po brzegach banuty bo jeszcze zluruje 2 sibangi i bieda!! @top Próbuj gsy z ruchy + exori flam, Crystal SPidery (skoro ja mogłem 31 edkiem to Ty nie możesz????????) Hero solo z emorta, dragi dle z frigo i to tyle |
Najlepszy rozwiazaniem beda albo dragi na ankrahmun albo tomby tak jak juz ktos napisal. Co do hero to lepiej nie... potrafia mocno uderzyc, wiec szlo by duzo many uzywajac ciagle exura gran a na utamce to juz w ogole. Gsy tez nie oplacalne. Wedlug mnie najlepiej dragi. Napewno Ci sie zwroci jesli dluzej posiedzisz. Kiedys kupilem manasow za 100k... po niecalym tygodniu expienia dragow na ankrahmun... zwrocilo mi sie za manasy i zarobilem jeszcze okolo 50k... moze nie duzy zarobek ale exp dosc szybki.. i dodam jeszcze ze czasami kompletnie nic nie lecialo... ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |