![]() |
Outfit
Chcę zrobić Nightmare Outfit.
1. Z jakim lvl'em dam radę??? 2. Jakie itemki potrzeba na addony??? Z góry THX za odpowiedź. |
lvl 30 styknie a do addonow potrzebne najpier 500 demonic essence puzniej 1000 a na koniec 1500 powodzenia rzycze aa i jak skonczysz dostaniesz nightnare shield cos kolo 300 zl na allegro ;D przelicz sobie na kase w tibi
|
Cytuj:
Btw. zły dział. |
Cytuj:
30lvl? Słyszałem że te wieże walą nawet czasami po 500 |
Chyba wszystkie naraz ;/
Jedna bije do 100... A odsuniecie tych scian to 5 sekund i w tp ;] Outfit kupisz jakos za 5-20k ;] Co do addow juz ktos napisal: 1add-500essencji 2add-1k essencji potem 1,5k essencji i mozesz se sam brac papierki z addonami i je sellac innym ;] Czyli 3k ess i masz ostatnia range+nightm shield+wszystkie scrolle ;] Co potrzeba? Zwykly specjalny papierek ktory kupisz od ludzi co oddali juz esencje ;D Na 30lvl moze i dasz rade, byle na utamo, i szybko przestawisz dzwignie... Moj kumpel zrobil na 40, nie taka roznica duza ;] Powodzenia, dreamers jest prosty ale badz cierpliw na poduszkach(posrane sa ;]) |
A Knightem?
Dam radę na 36? I czy 500 esencji jest na Addon z włócznią i tarczą? |
A ja mam prośbę jakby ktoś mógł nagrać filmik albo podać link w którym pokazane jest wszystko i końcowy wynik ;-)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja także proszę o filmik. Jeśli to możliwe:).
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=168113
Prosze bardzo, 2 filmy w moim wykonaniu (Dreamer's Challenge dla niekumatych) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niech nieodzywajom Sie Ci co nigdy pacca niemieli.
robisz banalnego questa i kupujesz srolla ( ja dalem 120k) a nie wydajesz 1kk na full!!!! Ps. Zwykły papierek??-zal |
Sek w tym ze zeby dostac scrola wymieniasz kilka small diamondów, a ze wasze gildie tak ceny ustalily to macie problem. Na celescie ktos z poza "najwazniejszej" gildi na servie (no tak o sobie mysla ;], no cóż połowa celesty ma inna hierarchie wartosci) zrobil full dreamerka i ceny poszly w dol o 195k ;] (z 200 do 5 ;])
|
Ludzie nie wypowiadajcie sie jak nie wiecie... nightmare shield albo necromancer shield otrzymuje sie po oddaniu 1500 demonic essence... a nie 3000.
|
A może poczekajcie na spoila na tibia.pl? Wszytsko jest ladnie objaśnione ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |