![]() |
Byryuuklyn
Wiem, że to nie filmik z Tibii i zaraz zostaje "zdissowany" , ale ile razy można oglądać temat jak koleś traci d arma czy kolejny temat z keyem.
Może było, nie widziałem tutaj, ale pośmiać sie można ;D http://szort.pl/bruklin Byryuuklyn rządzi i chooy. :) (Uważasz, że to key? Nie wchodz bo Cię zje.) |
Cytuj:
Jednak wole filmiki z kradniecia d armow :> |
Haha takie żałosne, że aż śmieszne :P
Pozdro:D! |
*Lakee
Ja Ci tutaj zaglądać nie kazałem, no ale tak prawo wyrażania własnej opinii itp (...) Ofc miało być "zostanę zdissowany" |
Wiesz do czego jest forum?? kazdy mowi swoja opinie wiec nie narzekaj na Diss -.-
|
UHauHASuHEUHushUAHUAhuahUSHUEHuhsuHSUEHuAHUAhsuhSu HEUHAuahuHSUHEuHAUAhUShsuhEUHAUHSuHEUSHAHuahahahUA HauhAha
|
hahaahh no niezły ziomek
|
"Umiem salto mogę wam pokazać"
Ale sie złamał haahahahahahhahahaahhahahahahahaa |
Cytuj:
popisuwe strzeasz czy ocb? |
Dobre xD Najlepsze jak "salto" zrobil =)
|
jednym słowem(?)
BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH (wdech) HUHUHUHUHUHHUHUHUHUHUHUUHUHUHHUHUH (wydech) |
Koleś rządzi ^^... Buahahahahahahaha xd
|
jak bdzie tak palil to nie urosnie ;) btw koles rzadzi ^^
|
Cytuj:
Może i mu nie kazałeś, lecz wachałbym się czy to jest odpowiednie forum do umieszczania twoich głupawych filmików nie związanych z Tibią. |
Wof!11 To był em de wu !11 ?////
Co do filmiku, pokazuje jak wygląda 70 % polaczków grających w Tibię =P. Można się pośmiać przynajmniej. |
Salto mu coś nie pykło ^.-
|
Ile jeszcze bedzie tutaj filmików niezwiazanych z tibia ?
Ludzie kochani, od tego mamy przyklejony temat w dziale "O wszystkim i o niczym" A co do filmu...hmm smieszne nawet :P |
Jak nie ludzie pojawil sie motyw z tibia , nasz przyjaciel na tym filmie pochwalil sie ze zna MdW z rla wiec o co kaman ?
|
"cwicze troche parkera, parkera cwicze troche"
To nie jest Kononowicz? |
syn Kononowicza;x
Wkoncu ojciec go salta uczyl;/ Ponad polowa Polskiej spolecznosci grajacej w Tibię i sie dziwic czemu np.w WoWa gra wiecej ludu;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |