![]() |
!!! Giant Spider !!!
mam pytanko, czy znacie moze jakies miejsce gdzie mozna sie zmierzyc z tym pajaczkiem?? a dokladnie mi chodzi o takie miejsce ze np. gdybym niedal mu rady, skonczyly mi sie wszystkie potionki to moglbym poprostu od niego wyjsc i bym nie zginal....
bo tak na zywiol isc to troche sie boje ;p pozdro |
ghostland....
|
Poh ;] Gs siedzi w dziurze... dasz rade uciec jak coś ;)
|
najlepiej na skalce na pohu ;) w kadej chwili mozesz zejsc
|
Cytuj:
|
dobra dzieki panowie ;) wczoraj sie z nim zmierzylem hehe... jestem knightem na 38 zes kilami 78/78 i wygralem z nim tylko zuzylem 16-18 health potionow hehe ale najleprzy to byl lot z niego az 4 gp hehe... jak go otwozylem to myslalem ze padne ze smiechu ;p pozdrawiam i dzieki za rady ;)
|
Jeśli posiadasz PACC'a to dobrym miejscem była by Darashia. Na północny zachód od Darashi jest skała na której znajduj się GS. Bierzesz 3 parcele podstawiasz i bijesz go góra duł.
Powodzenia! |
Cytuj:
|
Na blood herb quest jest taka miejscówka, jaką chcesz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A loocik to niezly miales :) A tak z ciekawosci jaki byl best hit w ciebie od gsa? |
moglbys tez pojsc do hell gate tam tez sie respi jeden GS i jak cos to linka na gore
|
Cytuj:
|
Ja jeszcze dodam coś od siebie ^^" . Pojedynczego GS'a znajdziesz na POH'u kilka kroków od temple znajdującej się od dziury naszego pajączka.
Można go zlurować, a jeśli chcemy się schować uciekamy do temple ;] Pozdro xD |
Na Blood Herbie i w Ghostlandzie
|
no dobra on juz szczaił i zabił nie spamować juz xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |