![]() |
Warburgi
Na początku mowie ze nie robilem tego tematu w opowiadaniach, poniewaz niepasuje to opowiadanie do tamtych :)
Stary GM I Czarodziejski Warburg :) Pewnego dnia GM kupił 12,5 chomika, 3,5 chomika poszlo na jednostke centralna a reszta na jednostke centralna.Przechadzajac sie po złomowisku zauwazył limuzyne. Postanowił ja wziasc ale nie miał pieniedzy.Po intensywnym zbieractwie puszek i roznoszeniu ulotek Zebrał na tą lawete,na trzech kołach i jednej parze drzwi.Gdy przyprowadził ja pod dom, stary to zobaczyl to sie rozryczal ze sczescia,odrazu przystapil do remontu.Błotniki zrobil z puszek po piwie, a reszte karoseri z kapselkow.Postanowił Kupic 99 chomikow jako tania siła robocza. To moje pierwsze opowiadanie :) Moge robic dalej. zaylzy to od was |
Chu.jowe~ Ssiesz, chlopcze.
|
Beznadzieja... zamknijcie to.
|
Devil wymysl z chumorem cos i zobaczymy. Krytykujecie chodz napisalem ze to first opowiadanie. LUDZIE TO NIE JEST SEJM
|
Krytykuje, bo jest CHU^JOWE, i nie obchodzi mnie, ze to twoje pierwsze opowiadanie. Panial?
|
sam jestes. Jest dobre i tyle to ze ty masz fioła na punkcie fantasy nie znaczy ze ja tez musze miec .
|
Cytuj:
wpisz "Anna&friends" i zobacz tam jest moje 1 opko NIE W KLIMACIE FANTASY. i porownaj. Idiota to ten co nie potrafi przyjac krytyki. |
Cytuj:
|
ke?
TO COS, to jest opko??? Mam nadzieje ze pierwsze i ostatnie |
Chu|jowe jak twój nick, nie rozumiem tego, ch-uj mnie obchodzi, że pierwsze, krótkie, a odpowiedzi w stylku "Nie podoba się? Zrób lepsze!" są na poziomie przedszkolnym.
To by było na tyle, bardzo mi przykro, że nie przyjmujesz krytyk jak należy. Aha i jeszcze jedno. Kod:
|
Czy mi sie zdaje czy to kolejne opowiadanie/piosenka/text/telenowela z serii "je.bnij lebem o taboret" ? Moze powinien powstac nowy dzial w ktorym nasi uzytkownicy mogli by zamieszczac swoje shity?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |