Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   W jakie gry RPG lub mmorpg lubicie grać ?? (oprócz tibii) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=16934)

Horkar 13-11-2004 19:41

W jakie gry RPG lub mmorpg lubicie grać ?? (oprócz tibii)

Aha moje ulubione gry rpg to:fallout1,2.Nevervinter nights,i Arcanum czekam na odpowiedzi..... :)(niestety w mmorpg'ach nie mam propozycji innych od tibii które odzwignie moj biedny modem ;( ;( ;(

i jeszcze jagged aliance 2 i 2,5

Fallout Rulez :)

Khan 13-11-2004 19:50

taa.. Fallouciki rulz. To jest saga na poziomie. Szczegolnie fajne jest to ze nie mamy az tak wyraznego podzialu na wrogow i NPC. Tzn - kazdego mozemy sobie zastrzelić i w kazdej wiosce zrobic awanture. Często mamy dwie strony walczące ze sobą i wolno nam wybrac, czy pomozemy dobrym (killian darkwater), czy złym (gizmo), a moze wykonamy robotę dla kiliana i zabijemy gizmo, a potem pracodawce też rozwalimy i ograbimy jego sklep, co?

Baldur tez byl niczego osobie, ale to juz nie to samo jak dla mnie. Konung - tez dobra gra, szczegolnie ciekawy system pozyskiwania fluidow - (zeby zrobic napoj uzdrawiajacy np. potrzebny był korzeń lecznicy i pusta butelka. Natomiast takie rzeczy jak odtrutka robilo sie mieszając ze sobą rozne potiony, np truciznę i napoj uzdrawiający).

Seria X-com - wlasciwie to byla to bardziej gra wojenna niz rpg, ale elementy rol pleya tez mialo (rozwój postaci, statystyki, itemy, rangi itp itd)

Ja generalnie lubię rpg. Im bardziej jestesmy niezalezny i im wiecej mozemy robic tym lepiej.

zenonov 13-11-2004 20:06

Baldurs Gate II, Fallout tactics(chociaż to strategia z elementami rpg), Ultima Online, Dark Eden(żaaaaaaadko), hmm nie pamiętam więcej ;P

Shinjix 13-11-2004 20:41

RPG:
Neverwinter Nights,
Isewind Dale 1 i 2,
Baldurs Gate 1 i 2,
Star Wars: Knights of the old republic 1 i 2,
Final Fantasy 7, 8, 9.

mmoRPG:
MuOnline,
Ragnarok Online,
Cellmons.

Bears 14-11-2004 23:02

mmorpg:
-Mu online
-Helbreath
-Knight Online
-Mapleglobal
RPG:
-Morrowind
-Dungeon Sige

a chciałbym mieć World of Warcraft;P

Nigson 15-11-2004 20:24

!!!

:evul: Grałem w Morrowinda.Przeszłem wszystkie dodatki i troche modów.grając bez kodów z łatwością miałem 98 poziom i potem dałem sobie spokój.Jak ktoś chce moge powiedzieć pare rzeczy o tej grze.

Co tu mówic metoda jest prosta i niema potrzeby tego ukrywać.Kto chce niech czyta

:baby: Do tego trzeba mieć dużo kasy. dlatego warto odwiedzic pewien skarbiec. Rzeczy wiadomo sprzedaje się u Pełzacza - Creepera. A potem idziemy do nauczyciela <tego co uczy do 100. Zakładamy odpowiedni towar dodający jakis odpowiedni do umiejętności współczynnik (czasami można coś nawet na chwile, ale to bardziej uciążliwe - trzeba rzucać czar) i naprzykład Celności z amuletem dodającym przynajmniej 1 do zwinnośći (trzeba dodawac tego na lvlu) i u w pewnej dwemerowej fortecy na północy (bardziej na zachodzie). A dalej się tylko szkolimy dowoli!

Baron Kaldrick 15-11-2004 20:32

Fallout, to po pirewsze. Za olbrzymi swiat, mase questow, brak linii podzialu pomiedzy wrogiem a przyjacielem, aluzje, parodie i holy hand grenade.
Planescape Torment, nieco dalej. Za ... Za caloksztalt. I za Morta.
~
MMORPGi (nie bede komentowal, though):
Guild Wars
World of Warcraft
Shadow Worlds
Faldon
Ultima Online
Diaboł (jak tylko wyjdzie...)

Ziencio 24-11-2004 16:39

moje ulubione RPG:

- Icewind Dale II
-Dungeon Siege
-Sacred ( i według mnie najlepszy RPG roku )
-Diablo II

Avager 24-11-2004 17:07

MMORPG (w ktore gram ...lub juz nie ) od najlepszych gier do najgorszych ;) :

-Guild Wars
-Tibia
-Ryl
-Knights Online
- Jeszcze są jakieś ale nie chce se łamać języka ;)

a na szarym końcu

-WoW (world Of Warcraft)

Baron Kaldrick:

Mam pytanko, może będziesz grać w GW jak wyjdzie :P ?

Stratos[PL] 24-11-2004 18:42

Guild wars rulez!Szkoda ze preview sie skonczyl

LOLO 24-11-2004 20:02

Ja lubie grać w mu online i knight online.

Zene 07-12-2004 20:46

ja jak po szkole nie mogę się zalogować w tibii(a tak Nie jest tylko we wtorek i czwartek :( ) zarzynam do około 23 (moi starzy i nieodrobione lekcje=mini-miniwojna) w MU Online. Zajefajna giera :D (gram na privach bo gra na globalMu nie ma sensu(hakerzy wszelkiej maści i n00bki ktorych nawet tibia nie widziala w swym zyciu X( ) To na koniec z erpegów, ale kiedys przez pol roku ssałem fallouty i wiem dziś o nich wszystko prawie :p. Ponadto jak chce popatrzec na kilka hektolitrow krwi to wlaczam Bloodrayne i zarzynam nazistowskie świnie :D :D (czekam na sequel i film :) HAIL! :D )

stojak91 01-07-2005 02:31

oczywiscie ze World of warcraft :) <<<best game po ostatnim hacku tibia mi sie znudzila stracilem 22 sorca i 15 sorca :( zrobie sobie kilka dni abstynencjii a potem zrobie nowego chara na jakims nowym serwie :p

Oerta 01-07-2005 09:11

W co lubie grać oprucz Tibi:
-Ogame(mmorpg)
-Fim speedway Grand Prix(Sportowa,nie wiem czy to poprawny tytul)
-Od czasu do czasu w Pet Soccera(Sportowa)
-X-Wing Alince(Symulacyjna,jak wzkazuje tytul o SW:))
-Europa Uniwersalis IIWojna Światowa(Strategiczna)
-I najlepsza gra: Jedi Knight Jedi Academy:D

AdamS_ 01-07-2005 09:27

Podacie linki do tych gierek?

Diabel Marcin 01-07-2005 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
MMORPG (w ktore gram ...lub juz nie ) od najlepszych gier do najgorszych ;) :

-Guild Wars
-Tibia
-Ryl
-Knights Online
- Jeszcze są jakieś ale nie chce se łamać języka ;)

a na szarym końcu

-WoW (world Of Warcraft)

Baron Kaldrick:

Mam pytanko, może będziesz grać w GW jak wyjdzie :P ?

Języka? Przecież ty piszesz na klawiaturze. No chyba, że piszesz językiem :D

Cor Tibiarz 01-07-2005 19:27

ja gralem w gothica wszystkie dotychaczasowe czesci, Ice Wind Dale tez extra i tera gram w trojke baldura+ opowiesc z wybrzeza mieczy(Gra bardzo dluga jest i wciagajaca polecam, dostepna jest w extra klasyce wiec 2 dychy kosztuje ;) ) :)

TiTuS 01-07-2005 19:47

Guild Wars Rlz :P Oprócz tego lubię Baldur's Gate I ( w II nie grałem ;( ) Gothic, Icewind Dale.

Stefan12341 01-07-2005 21:53

mmorpg:

-muonline
-knight online

rpg:
-gothic II

Berburio 02-07-2005 07:35

Dark Eden 4ever for me hearth :P Czemu tyle was odeszło?:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38.