![]() |
Życzenia świąteczne
W imieniu grupy moderatorów, jak i wszystkich, którzy współtworzą z nami stronę Tibia.pl chciałbym życzyć wam szczęśliwych, radosnych, a co najważniejsze wesołych świat wielkanocnych. Niech w waszych domach zagości spokój, radość i ciepło rodzinne, a dodatkowo, aby każdy z was i otaczających was osób pamiętał, aby być życzliwym dla bliskich. No i nie można zapomnieć o bardzo ważnej rzeczy - smacznego! ;)
Warto dodać, że poza stołem wielkanocnym, możecie znaleźć również kolorowe jajka w grze - gubią je króliki i kurczaki. Alternatywną metodą ich zdobycia jest po prostu zakup u odpowiedniego sprzedawcy w każdym mieście. |
Git ^^ Wesołych swiąt xd
|
Wesołych świot
**___**
_**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego, życzy Kania kul RPg dla graczów TIBIA |
Wesolego Alleluja
|
Dwa kurczaczki w koszu siedza i rzezuche sobie jedza, baran w szopie ziolo pali zaraz sie przewali, ksiadz za stolem juz sie buja Wesolego Alleluja!;)
|
Życzę wam dobrego zbierania kolorowych jajek w Tibii :p
|
wesolego alleluja dla wszystkich uzytkowników forum
|
ten obrazek był juz uzyty ............
|
Wesolego Alleluja i mokrego dyngusa ;-)
|
Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY! :) Pozdrowienia dla wszystkich graczy w Tibii, Administratorów,Moderatorów,osób tworzących tibia.pl oraz wszystkich użytkowników tibia.pl. Cytuj:
|
Mokrego jajka wszystkim... eee... to znaczy wesołego jajka... nevermind xD.
|
Cytuj:
|
Smacznego zająca i wesołego jajka :)
|
Ten sam obrazek co w tamtym roku - słabo... xD
|
łehahahehehheah znowu smok...
dajcie trolla plaxxx@!!??1!! |
Hm.. ten smoczek wydaje mi się dziwnie znajomy z zeszłego roku :p
No ale liczą się intencje ;) Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych świąt. |
Wesołego alleluja wszystkim :)
|
Dziekuje bardzo i zycze wszystkim graczom uwolnienia sie od tego nałogu a takze mokrego dyngusa ;-)
|
Cytuj:
|
A ja mam właśnie problem, bo dednolem już z 8 królików i ani jednego kolorowego jajka nie mam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |