![]() |
Porządne ghule
Mam pytanie.
Gdzie znajdę dobrę expowisko na ghoulah? Nie chce przechodzić przez Cyce ponieważ jestem magiem,i chodzi mi o potwory magiczne. Więc,gdzie znajdę pożądne expowisko z ghoulami?? Mam 16 lvl 12 mlvl Eq :Scale armor,plate legs,dark helmet,Dwarven shield,leather bots,Wand of dragonbrhert,scraft. Szukałem na mapkach,ale zazwyczaj trzeba było przejść przez cyce,huntery i inne. Proszę o pomoc. |
Idź na ghostland, najlepiej tutaj.
|
Hmm... Raczej nie ma "porządnego"... Ewentualnie ghostland na zachód od Carlin... Pod MT. Sternum się możesz przejść, cyców się nie bój, magic shield i jedziesz [;.
Ew. Ancient Temple, ale tam jest mało ghouli. |
ghoule (dobry exp) - na cmentarzu na pohu ale na tym lvlu nie radze iść
|
@up
Skoro nie radzisz tam iść, to po c**j piszesz?! @topic Carlin ghostland. |
Na zachód od kazordoonu jest bardzo dużo ghouli ale to tylko tyle z mojej strony nie chce żeby tam latały chordy nobków
|
Cytuj:
Argen, jeżeli możesz, to proszę cię, powstrzymaj się od zbędnych epitetów dobrze? |
Ale ma racje... Poco koles pisze skoro i tak sie mu nie przyda ?
Tylko zeby pokazac ze zna sie takie fajne miejsca i nabic kolejnego posta. Jezeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia to sie nie udzielajcie -.- Po upd niema juz gholui w Thais kolo slima zato sa jak sie idzie do Mintwalin/ quest na garlic necklek :P nie wiem jak sie pisze xD poszukaj na tibia.pl w questach :) jest tam tylko 3 resp ale zato malo ludzi :D |
Ghostland/Podziemia Mount Sternum.
|
Ale Sorkiem z takim eq to by niezłe baty zbierał... ja nieraz kina za 15-30 dostanę...:baby:
|
Cytuj:
|
Drogi użyt(sz)kowniku!
Autor znalazł już odpowiedź na swoje pytanie! Dziękujemy za odświeżenie tematu... :/ |
możesz ewentualnie poprosić kogoś żeby zrobił z tobą famili brooch i pływać sobie na wyspę króli (isle of king s)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:21. |