![]() |
Z czego jesteście dumni?
W tym tamacie chciałbym abyście wypowiadali się z czego jestescie dumni na Rookgaardzie np: item,lvl,skille itp.:)
______________________________________ See You on Tibia... Always Rookgaard...[CHAR]Daimen Rookguard[/CHAR] |
Jestem dumny z tego, że co jak co, ale jednak więcej osób wychodzi z Rookgaardu niż na nim zostaje.
|
A ja jestem dumny ze swojej kolekcji... :]
|
a ja jestem dumny z mojego spike sworda i brass armora
|
a ja jestem dumna z tego, że wczoraj i dziś uzbierałam aż 6 pisanek :D:D
oraz z 15 lvl na rooku ;] |
A ja jestem dumny z tego, że nie zakładam takich bezsensownych tematów jak mi się nudzi.
|
Jestem dumny z mojego citizen hata ;)
|
Cytuj:
@topic Jestem dumny z chain arma z pierwszego mino. |
Ja jestem dumny ze pokonoalem bossa mino maga na rooku :-) niestety 0 loota ://
|
... z moich addonow
|
Z bronze amuleta, którego zloociłem. =]
|
Dumny...
Ja jestem dumny, z mojej małej kolekcji i z tego że sam na 13 lvl[CHAR]Daimen Rookguard[/CHAR] oczyściłem , Minohell...heh może to dla was jest błachostka ale ja sie z tego cieszę...:)
_________________________________ See You on Tibia... Only Rookgaard...[CHAR]Daimen Rookguard[/CHAR] __________________________________ Zadanie główne: Dowiedzieć się o co chodzi z tym [ITEM]Spike Sword[/ITEM]:miecz: Moje Aktualne: Zdobyć [ITEM]Magic Light Wand[/ITEM] |
Z 10 lvla na rooku xD .
|
Przedewszystkim jestem dumny z mojej gildii, z siebie, ponieważ każdy na wyspie zawsze może liczyć na moją bezinteresowną pomoc, jestem dumny z mojej kolekcji oraz ogólnie z tego wszystkiego, co osiągnąłem swoją ciężką pracą.
PS. Wesołych Świąt :) EDIT: Osobom, które twierdzą, że temat jest do d... powiem, że to jeden z bardziej sensownych tematów jakie widziałem w ostatnim czasie i apeluję zeby pisać posty z sensem :/ A nie jak np: Pan na dole... |
Że nie ejstem takim frajerem jak rookstayerzy.
|
Z niektórych nubków które sie nauczyły ze u Eldera 0 free items :D @ up wyjdz i nie trzaskaj drzwiami
|
Ze nie robie durnych, niepotrzebnych temtow
|
Up
z tego że nie spamuje jak ty... A tak na serio z tego że kiedyś wykonałem dead dragon quest bez potionów...(ale się nastałem :P) |
Jestem dumny z tego że na rookgaardzie wbiłem 25 level na bocie, a potem stwierdziłem że to nie fair(chyba tak to się pisze) i wyszedłem na main i przestałem grać tą postacią.
|
Jestem dumny z twojej matki, wkońcu urodziła takiego geniusza...
Bezsensowny temat, raport. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |