![]() |
demona 60 druid
|
bot na exure rox?
|
No expi ładnie tam ale ng rox !
|
@edit
juz nietrzeba ;p |
Pan mial jakby to powiedziec takie "Combo" update&ng;x
|
Całkiem nieźle ;)
|
Czy ktoś z Was potrafi sobie wyobrazic 60 ed expiącego solo na demonie na starszych tibiach? W dodatku leczącego się exurą?
Przecież to jest chore :P |
Cytuj:
|
Nieźle, dobry pomysł. Myślę że innym przyda się to.
|
@ up
Fakt,teraz druid nie jest supportem ale kims kto pizga,leczy i pralizujue-wg.mnie obecnie jest najlepsza pfofesja ( nie ujmując innym które są też dobre :p ) Może mało kto sie zgodzi ale nie powinni odjąc druidowi ue a dać jakiś inny czar supportu? -sorrka za mały offtop :P Film fajny :P |
Hmm aż mi się zachciało skoczyć na wrl :P
Widać, że koleś expił w nocy, podwójny resp by go dopadł i gryzie glebe. |
Oj to na faccu lecę tam swoim 70 ed :D Moim zdaniem druid to najlepsza profesja po update 8.1
|
Raczej najłatwiejsza - dla dzieci.
|
Cytuj:
Na faccu to raczej ciężko jest mieć ED :D |
Jak nazywa sie program w ktorym jest to nagrane , oraz prosilbym o link do niego. dzieki
|
Ten program nazywa się TibiaCam TV. A zamiast linku dostaniesz zadanie własnoręcznego odnalezienia tegoż programu. Mam nadzieję, że sprostasz temu zadaniu i nie zawiedziesz mnie w stwierdzeniu, że nie jesteś skończonym debilem, który po podaniu nazwy programu mimo wszystko będzie pisał posty typu: "no ale wez mi znajc ten program bo ja nie potrafiem". Ufam, że skopiowanie nazwy programu do google.pl i otworzenie pierwszej strony z listy wyników nie będzie dla Ciebie zbyt trudnym zadaniem. Jeśli nie to " Niech moc będzie z Tobą".
|
Cytuj:
żebyś się nie zdziwił. Gdy mi się wczoraj pacc skończył to na tibia.com cały czas byłem ed:p dopiero po ss drut.. |
Cytuj:
pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |