![]() |
Neverwinter Nights
Neverwinter Nights - to mojim zdaniem jedna z najlepszych gier typu RPG, posiada wszystko co najlepsze ;D Teraz wy moze cos dopiszecie o tej grze ;p
|
Masz racje to najlepsza gra RPG w świecie fantasy
ale osobiście wole Star Wars: Knights of the old republic 2 chociaz z NN przezylem wspaniale chwile :) |
nwn lolu this is gema is the best
|
nwn rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
|
n/c plxxxxxxx
Cytuj:
ps: fajna gra gralem 10 minut a prawie zmaza mialem z podniety :D |
Czy lubię NVN? Miałem z siostrą na współę postać Lady Aribeth. Proste:)
|
Nwn Rox!
Przeszlem nwn razem z dodatkami moim paladynem. Ta gra jest jedna z najlepszych rpg jakie wyszly jednak wole Baldur's Gate II <--- tej gry nic nie pobije.
|
NWN to kicz przy tak wielkich tytułach jak Baldurs Gate czy Icewind Dale. Weź idź mi z tym~
|
NWN spoko, przeszedlem 2 razy.
Baldur lepszy, jakies 30-40 razy przeszedlem :D Wiec jest jakos tak 20 razy lepszy baldur, ale never tez ma swoje uroki :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
OMFG-_- Cytuj:
WTF!? Cytuj:
A co do tematu...NVN nie takie złe, ale wole Icewinda; ] |
Nwn Rox
nwn wymiata, to jeden z najlepszysz rpgów w jakie grałem (a było ich wiele :D)
btw. grał ktoś w fallout 1,2? to jest dopiero wypas :P |
Nwn roxx
Grałem w niewiele rpe'gów ale Nwn był The best B)
P.S Pozdro dla R-R ;] |
up
hyhy już nic nie zmienisz są skillbary i tyle 8o
btw. pozdro ;] |
Neverniter Nights jest niezłe chociaż wolę Morrowinda i Icewind Dale'a II B)
|
Eghm... to jest form o tibii a nie o innych grach RPG...., ale NWN mi sie podoba...
Jenak Tibia ROX!!! B) |
Cytuj:
a NWN - no tak, jedna z 2 najlepszych IMHO cRPGów, obok Morrowinda. |
Mógłby ktoś napisać jak oddać przedmioty z jednej postaci na drugą? Szukałem wszędzie ale te polskie strony o NWN to o dupe potłuc. Nie jestem w 100% pewien nawet, że się da tylko tak słyszałem.
|
BG? IWD? szajs KOTOR I ? moze być Kotor 2 tez dobry WoW? szajs (abonamet miesięczny 50zł a tak to super) ale szystkie wysiadaje przy NWN ze wszystkimi dodatkami :D a edytor... palce lizać :D
NWN najlepszy RPG |
Nwn odkrywa swoje zalety w multiplayerze, mowcie co chccecie ale granie na postawionym przez kogoś serwerze (nie to co Ots) robienie sojuszy, gildii wyprawy na stworki wymiata !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |