![]() |
Pare Outów.
Chcę zrobić Jester Hat i nie wiem tylko czy "tusz quary trzeba zebrać samemu czy ktoś może.
Jaki out polecacie na 36EK.(Chcę Zrobić Brother Of Bones ale nie wiem czy dam radę) |
Brother Of Bones JEST DROGI.
ze scrolem wyjdzie ci z 150k Zrob sobie Warriora mieczyk na plecach 30k-50k niedużo |
Cytuj:
Bones to naprawde duzy wydatek a jesli chodzi ci o hata moze to napelnic ktos inny. a jesli chodzi ci o naprawde tanie outfity to citizen albo begger choc ze zrobieniem laski mozesz miec problem. worrior niejest zly ale ladniejszy jeest barba duzo lepiej wyglada chos jest troche drozszy. kolejny tanszy moze byc mag ale tylko laska bo potem ferumbas jest grany a niewiele osob to zrobilo |
@up
Lol barbarian axe da sie zrobic dopiero jak sie ma kucyk,ktory jest warty jakies 1kk,a mage wand to soul stone jest rzadki jak chuj i warty 700k+nie pamietam ile fsow trzeba.A co do tematu to zrob sobie flaszki summonera 20k albo miecz warriora 70k-80k.Jednak ja uwazam ze nie oplaca sie robic zjebanych addonow lepiej poczekac zarobic wiecej kaski i zrboic sobie Assassin outfit to tyle. ;p |
Cytuj:
|
Outfit "BOB'a";) Brother of Bones mozesz miec ale bez addonow bo sa drogie jak ...
jak masz troche sprawnosci i kase na 2 deathringi to idz na dreamer chalenge. Mozesz tez zrobic mieczyk warriora :) |
Cytuj:
@Autor tematu Naprawde nie mamy pojecia ktore outfity podobaja sie Tobie. Zorientuj sie ile kosztuje 'document of the follower' na Twoim serwerze. Co do czapki w jesterze - inny gracz jest w stanie pobrac dla Ciebie krew quary jedynie jesli w tej chwili ma ta sama misje. Jezeli skonczyl outfit lub nie jest na tym etapie questa - nie bedzie mogl zebrac krwi. |
Zalezy jaki server.
U nas na Honerze cena outfitu BoB'a wynosi 50k(za scroll). Summoner jest dosc drogi bo nikt nie sella ticketa(okolo 80k~) ,wiec taniej wychodzi BoB/Nighmare |
Full Citizen - > stosunkowo tani, a Feathersy możesz samemu zebrać(Rookgard Pacc Zone),Leathersy też(Darashia Minosy z Obsidian Knife). Honeycomby możesz kupić, a to wydatek spory nie będzie.
Viale Summonera - > Także stosunkowo łatwo zdobyć te "itemy". Jak masz kolegów sorców, to prosisz, aby Ci przysyłali viale, a sam expiąc z health potionami masz stały przypływ itemków na viale : ] Beggar + staff - > Beggar nie powinien być problemem, a jeśli masz dobrego kolege h-lvla to Ci wyczyści drogę do Staffa. Broda jest trochę droga : P Jester Outfit - > bodaj po jednym piece of cloth nie powinno sprawić problemu : P A addony możesz kupić ze scroola. Miecz Warrior Outfit - > 100 iron ore i crown armor również nie powinien być problemem : ] Wizard Outfit Naramienniki - > Jeśli jesteś EK możesz expić na Elf Fortress i lootować holy orchidy, które są potrzebne do tego addona. Nie powinno być problemu : ] @Down o taka mała pomyłka ; ) Już poprawiłem. |
@up
Holy orchidy potrzebne sa do drugiego addonu ;] (naramiennki) ale czacha wizarda tez jest dobrym pomyslem (sam ja robilem jak mialem mniejszy lvl)-potrzebujesz rots (10k~)*, c legs (13k)*, dsm (40k)*, medusa shield (10k)* *-ceny na Harmonii |
Cytuj:
@topic Zdaje się, że w temacie Jester Outfit - Strój błazna, gdzie był też cały spoiler ludzie pisali, że trzeba samemu napełnić tusz. |
Cytuj:
|
zainwestuj w explorer society, zbierz ekipę na mermaid comb questa i zrób szabelke orientala... nie wydasz dużo a na wyższym lvlu możesz dorobić turbanik (drogi ~1kk ale ładny)
|
Cytuj:
|
@nunnezz
Zeby miec naramiennki to trzeba miec tez czache :S (look tibia.pl) A poztym orchidy bardziej sie oplaca sellac (na Harmonii 3k each) ;] Wiem uwzialem sie xDDD |
Mam pytanko czy żeby zrobić full wizarda trzeba jakies qwesty dodatkowe porobic?? i ile moze kosztowac full na danerze??:confused:
???? |
To zależy od Ciebie jaki outfit chcesz mieć...
Kup se musk. _/ |
Nie wiem czy teraz nie "zanoobuje" ^^, ale nie mogłem się doszukać. Więc męczy mnie pytanie czy jeśli zrobie quest na pirate outift i skonczy mi sie pacc to moge w nim dalej chodzić czy będe musiał na nowo kupić pacc by sie w nim bujać? 8o
|
@oOrafiOo
Naucz się szukać. Chociaż wątpię czy w ogóle szukałeś... Nie, jak PACC Ci się skończy to będziesz miał tylko 4 podstawowe outfity, bez addonów. Dopiero jak kupisz następny PACC będziesz mógł dalej śmigać w swoich pro addonach i outfitach z questów/only dla PACC. |
A o co chodzi z tym scroolem?? Niby jak moge za to dostac outa?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |