![]() |
Ktory swiat wybrac ?
Witam wszystkich... Mam taki maly problem nad wybraniem serweru. Serwer ma byc non pvp i bez laggow zwlaszcza takich jak na Uniterze . Wlasnie zaczolem gre na serwerze o ktorym juz wspomnialem i ale nie moge juz wytrzymac w tych laggach. Ktory serwer mi polecacie ? :)
|
Polecam Candie, ale kolejki są duuuuże :< Grałem, ale przestałem, pvp są lepsze. dajmy na przykład Mythere. W Ab jest dużo polaków h-lvl, ale dostaniesz tylko jak ich wkurzysz. Na szczęście mają poczucie humoru, więc żarty uchodzą ;) taa... Przypominam sobie... Podchodzi mój kolega 28lvl do 100lvl i "hunted" :D Polecam Mythere albo Candie ;)
|
Nerana. Na każdym serwerze masz kolejki, a lagi będa mniejsze, jezlei wybierzesz serwer bliżej Ciebie, czyli niemiecki.
|
@Athelas
Nie ma to jak zarciki w ab typu hunted do jakiegos 100lvla tez musze tak pozartowac kiedy |
Na każdym non pvp były lagi, są lagi i będą lagi.
|
Zrobiłem sobie chara na Neranie lagow nie ma jak narazie :P tylko dużo osób gra boje sie o kolejki ale to żaden problem ;) mam nadzieje ze expowiska nie będą przepełnione
|
Zaden problem :D zobaczymy wieczorem. Ja miałem PACC wszystko ok. Trochę lagów, niskie ceny ale dało się grać. Natomiast gdy chciałem się zalogować 2h po skończeniu się czasu Konta Premium, byłem ~370 w kolejce i... zrezygnowałem z dalszego uczestnictwa w real tibii...
|
Grałem na Refugii, miałem pacca wiec nie wiedziałem co to są kolejki ..., lagow teraz nie było, lecz nie chce tam znów wracac ... Który z tych światów jest ogólnie lepszy Candia czy Nerana ?
|
Polecam Pacere, ale są kolejki jak zwykle na non-pvp.
|
Tylko nie Candie! Człowieku tam jest masakra, hordy noobów i boterów opanowaly ten server :p powaznie. Nigdzie w spokoju nie poexpisz a "grajacy" tam bija sie nawet o 1pkt expa (doswiadczylem tego i widzialem takie przypadki na wlasne oczy), dodatkowo prawie w kazdej miejscowce znajdziesz boterow, a GM pojawia sie sporadycznie. Nie wiem jak jest na innych non-pvp ale candie szczerze odradzam.
|
Polecam Pacere są małe kolejki nie dochodzi do 100!:D8o:D8o
|
Botterow jest duzo na kazdym servie a juz w ogole na foldzie i innych miejscach gdzie trudno pasc. Jedyna zaleta jest to ze mozna zawsze sprobowac ubic takiego bottera i zgarnac calkiem przyzwoity łup ;)
|
SAPHIRA ! > Miła atmosfera, każdy (nawet swe) traktują PL z szacunkiem, możesz na trade pisać po polsku (Czasem GM losuje tym osobą malutką niespodzianke na 3 litery), ludzie mili, pk to tylko na missclickach, jak padniesz to ludzie biegna po Twój loot i wyścigują sie, kto 1 Ci go odda, nikt za free Cie nie hunci, nikt od 50 lvl paymentu nie zakłada, gdy zabijesz pk (chociarz CIe bil on 1) to nie masz przesrane od swe. Ogólnie ok.
|
Cytuj:
|
mozesz spróbować na askarze
nie mam dużego doświadczenia co do tego serwera ale jak narazie jest jak najbardziej ok :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |