![]() |
"What's love?"
Animacja wykonana przez Joe Horan, robiona sposobem "na South Park". Otóż jest tu coś jeszcze. Ukryte ikonki/animacje odblokowują "sekretny klip". Miłej zabawy w szukaniu :) (ikonki do znalezienia są po prawej)
BTW. KTO MI ZESPOILUJE GDZIE JEST KUCHARZ?! szukałem tyle czasu i ni chu-chu link do filmiku http://cda.pl/gry-online/3/love.php kto mi znajdzie tego kucharza ma u mnie duuuuuże piwo :) |
kucharz jest jak przyleciał do internetowej dziewczyny i idzie ulicą jest rzut z profilu i wtedy kucharz nad głową jest
|
Heh, całkiem fajny flash. A na następny raz Google się kłania - ja nie mogłem znaleźć świnki, wystarczyły dwa szukania - za pierwszym zapomniałem o cudzysłowie. Za drugim znalazłem.
Podoba mi się upchnięcie w tym draństwie tylu aluzji i odnośników. 'OMFG KEYBOARD' albo ikonki na pulpicie komputera. Albo Shoop da Whoop Icecream. Albo plakaty na ścianach. Albo cośtamjeszczechyba. @down: szczerze? Przyklejony topic ssie. Tam można tylko linka wkleić, nawet nie można się o nic co do animacji spytać, bo modki mogą wlepić warna za 'offtopowanie'. A wszystko przez kretyna, który wprowadził zasadę 'post bez linka = warn'... |
Trochę stare... Fajne, ale trzeba nowy temat zakładać? ; p
Niby ssie, ale w takim razie załóżcie se jeden na takie flashe i do komentowania... nie jeden temat co każdy flash. |
O ludzie:D mi udało się wyszukać coś jeszcze - gdy mają do siebie strzelac, jest pokazane wzgorze i cos takiego małego tam w oddali. Przyblizcie sobie (prawym i Zoom in) i...
Padłem pod stół:D @bambuko sory ale mamy problem z tym piwem... Na szczęscie tajne slużby juz działaja... http://img210.imageshack.us/img210/4...iwo2xi0.th.jpg |
Cytuj:
lol ^^ |
B. fajnie zrobiona animacja =]
|
gdzie ta krowa jest? ta co jest pierwsza w tym pasku na ktorym to trzeba znalesc plx !
Edit ha mam! jest ona na pudalku a lodami tej dziewczyny w domu |
Shoop da whoop?
Jest na popcornie (czy co to jest, ogladałem przed madagaskarem to nie pamietam) gdy kobita ogląda jakiś film (ten facet do niej przyszedł). Animacja świetna. Pozdrawiam EDIT: To jest shoop da whoop icecream :P |
heh, udało mi się odblokować ten klip :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |