![]() |
Bezsens w grze
Dziś grając z kumplem zatakował nas jakis wysokolevelowiec. Dokładnie nie nas tylko jego. Postanowiłem więc mu pomóc co chyba każdy by zrobił. Jako iż nie miałem szans zwolalem paru gostków z depo i zaczeli atakować naszego napastnika. Dzielnie sie bronił :) schodził przez caly czas na dół i do góry, tak jak reszta :) Ja stałem z boku i postanowiłem sie dołączyć do walki (mam sorca ze skilami 16/20 a nie miałem ze sobą żadnych runek :/ więc... ogólnie do du**). No więc jade myszką do okienka battle i klikam na napastnika. W tej samej chwili zjawia sie na ekranie inny gościu i ja zamiast trafiać w naszego napastnika trafiam w niewinnego 9 levelowca... No więc dostałem skula (bialego). Pomocnicy których zwołałem z depo zabili naszego napastnika... i wzieli sie za mnie ;( Desperacko uciekałem po okolicach miasta Carlin, wołając: no pk, missclick jeden uwierzyl i ochranial mnie. Niestety przyszedł inny, strzeli we mnie 2 HMM i zabił :/ Tak właśnie chciałem ostrzec wszystkich przed dziadowskim okienkiem BATTLE przez które zginąłem już 2 razy :/ Tak samo dziadowski jest system skuli, jednak ani na Dolerze ani na Infernie nie da sie spokojnie żyć... więc GDZIE TU CZŁOWIEKU GRAJ?? (pozostają serwy Non PvP gdzie wieje nudą...)
|
Czyli: Miałeś missklika i to wszystko. No to się zdarza. Ale to bardziej twój błąd niż systemu skuli. Na przyszłość uważaj i tyle.
|
Re Up.
-yyy to raczej urok Carlin. -do topicu -uwazaj na miss clicki w Carlin trudno uciec ten wysoki lvl nieźle robił z tymi schodami.W inym mieście nie udało by mu się ...Carlin miasto newbie pełno 8-13 lvl i jakiś kilku 20 i 40+ co zostały bo lubią zabijać ....zawsze tłok nie ma gdzię uciekac ....duzo ludu wraca z foldy pełen tłok.I masa skuli wiec łatwo o miss clicka ,radze się przeprowadzić. -hmmm zostan na pvp . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |