![]() |
Pomysły dowcipów na 1 kwnietnia -Milionerzy - Telefon do przyjeciela
Zgodnie z prośbą zmieniamy temat na: Pomysły dowcipów na 1 kwnietnia
### I TELEFON DO PRZYJACIELA: Chcesz wkręcić babcie a może ciocie a najlepiej kumpla ?! http://rapidshare.com/files/10219048...erzy*****.html UWAGA < oczywiście zamiast ***** r a r, sa to 2 pliki: 1. "dobry wieczor mowi hubert urbanski z milionerow, ze studia tvnu" 2. " Ma problem z pytaniem za 32 tys zł i własnie tutaj potrzebuje twojej pomocy, za chwile przeczyta ci pytanie, 4 mozliwe odpowiedzi, pamietaj tylko jedna jest poprawna 3 sa bledne, jestes przygotowany?" ### Witam was :) Zwracam się z prośbą do was drodzy użytkownicy, potrzebuje fragment audio (może być również wideo), gdy H. Urbański wymawia słowa "Dobry wieczór, X gra o milion...". Może być podane imię gracza tylko aby nie było imiona do dzwoniącego. Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to proszę ;) Pozdrawiam. P.S Jeżeli w złym dziale napisałem to przepraszam i proszę przenieść. |
Ładnie to tak sobie potem z ludzi na 1. kwietnia jaja robić? xD
|
Cytuj:
@topic nie wiem skad wziąść |
Ooo, jak znajdzie ktoś to niech zamieści w ogólnodostępnym miejscu ; )
Ogólnie proponuję zamieszczać tu jakieś pomysły na 1 kwietnia ; D |
Ojcze sprawdź pw.
@dowbn To jeszcze nie jest ten fragment ;x Na razie propozycja z mojej strony dla Ojca. Ale może jak bedzie mi sie chciało to spróbuje zdobyć. |
Ooo Gelcie, bądź taki miły i wyślij wszystkim ten fragment audio.
#up Ok =D |
Ja też poproszę.
|
Dla mnie tesh!Jak wszyscy to wszyscy!:D
|
Jak wyżej =S.
|
Ja również, można się pobawić :D
btw, właśnie się zaczynają ;d |
Sposób jest taki:
Trzeba wziąć na youtubie (przykladowo) jakis filmik z milionerow (a takich pelno), odpalic program do nagrywania dzwieku i nagrac ten fragment :P |
Ja też plx :C
|
Cytuj:
|
Mi też, mi też ; P
|
I ja, i ja
|
And for me too.
Wiem wiem mój angielski jest boski. ;P |
mi ither plxx
|
Coś swojego byście wymyślili, wtedy satysfakcja z dowcipu 100 razy większa :).
|
I mi też :) Oczywiście jeśli dasz rade ;)
@Marssel Ale pomysł jest zajebioza :) |
Może i tak, chociaż teraz Milionerzy dużo mniej popularni niż kiedyś, w sumie sam się ze dwa dni temu dowiedziałem że znowu lecą ;P.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |