![]() |
pomozcie w destroy field
mam palla 17lvl 3mlvl kupilem czar destroy field zrobilem runy i mi nie dzilala.Uzywam rune na sobie to nic nie leczy tylko sie pokazuje chmurka jak by ktos w tsarcze udezyl mane tez mialem.Niby runa sie zuzywa bo znika po 3 razach ale mnie nie usowa z fire fileld,t ojak to moge naprawic czy cos?
temat zamkniety |
1) Mlvl masz zabojczy <lol>
2) ta runa nie leczy 3)jak masz fire/poison etc. fielda to uzyj na nim runki, i field zniknie trollu? |
nie na siebie tylko pod siebie naceluj dobrze(jak z drabina)
|
up@
Lol? Cytuj:
A jak nie to słuchaj, Klikasz use with na runce i używasz jej na Fire field/Enegry field żeby ten znikł. |
@up
jemu chodzilo o to zeby autor tematu chcac usunac np: fire fielda na ktorym stoi dobrze nacelowal na tego fielda a nie na siebie.. wtedy usunie fielda. @autor ta runa nie leczy Cie od palenia sie, trucia czy cos tylko usuwa pola ognia, trucizny itd :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
pasi bot?? |
up@
Jakby się napisało poprawnie po polsku to by niebyło problemów. Co to są botpacki? Wyjdz dziecko. |
No właśnie.
Niepoprawnie napisałeś o co Ci chodzi. Nie zaglądnąłeś sobie wcześniej na tibia.pl do czego służy runka destroy field. Nie poczytałeś też forum w celu znalezienia tej cennej informacji. Ale botpack to super wyzwisko:p Może na kogoś tak kiedyś powiem ;p |
zal mi was...znacie gre Counter-Strike?naprzyklad 1.6,mozna w nia grac przez neta z innymi ludzmi a jesli ktos nie ma to moze grac z botami.Boty to taki komputer ktory z toba gra.Botpackto jest jakby paczka,czyli boty aby dobrze graly(znaly mape wiedzialy gdzie isc itd)maja kilka plikow czyms powiazanych ze soba(to jest spakowane w jedno czyli botpack)a sam bot to tylko przeszkadza jesli juz dobrze grasz(jak nie to ty przeszkadzasz jemu)(to takie cos podobne do newbie-paleta sie,przeszkadza ci,blokuje itp.ogolnie przeszkadza.Moglem tez powiedziec boty bo botpack i bot to w sumie na to samo wychodzi,tak wiec wyjdzcie z tad dzieci
juz wiecie o co mi chopdzilo??jak dalej nie wiecie o co chodzi to se poczytajcie o tej grze... |
@up
Gram w CS'a z rok i ani razu nie słyszałem takiego czegoś jak 'botpack'. W ogóle twoje tłumaczenie do niczego się nie składa tzn. wynika z tego, że gdy nie mamy neta to instalujemy boty, a one nam przeszkadzają ? P.s. Naucz się pisać P.s.2 Wyjdź dziecko... |
Cytuj:
Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 02 2008 Lokacja: Świdnica Wiek: 14 a po drugie nie będę oceniał twojej świetnej ortografii a i jeszcze jedno co miałeś z polaka ?? (czas przeszły bo sądzę że już Cię wylali z tej szkoły) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up@
Chociaż byś pisał bez błędów ortograficznych, typu Ch** itd. Pozatym tak jak piszesz na forum tak oceniają Cie inni użytkownicy. Skończcie offtopować i się kłucić, next post w tym temacie reported. |
W csa gram, hm... 5 lat? Nie, moze 4 lata, gralem na wielu serwerach i tak jak Zyggy ani razu nie uslyszalem czegos takiego jak botpack, no, ale dzieci sie zmieniaja...
|
Cytuj:
|
up@
Nieumiesz napisać posta bez chociaż jednego przekleństwa? Plx no warn Ukryty tekst:
|
Chyba jemu chodziło o program w którym są spakowane boty do jakichś map w CSie. Ale jak ktoś nie ma neta i chce pograć w CSa to boty też mu przeszkadzają?
kampo2 Naucz się edytować posty. Już wiesz jak się destroy fieldów używa, więc pojętny chłopak jesteś jak na swój wiek. Teraz naucz się używać przycisku "edytuj", tak wygląda: http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/edit.gif |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |