![]() |
70 lvl knight facc. Gdzie?
Mam knighta na 70 lvl, eq dobre, skill 80, walcze swordem, mam mystic blade/avengera, wiele pierścieni, amuletów, kamieni do zaklinania przedmiotów, trochę run.
I teraz pytanie gdzie expić tak żeby się dosyć opłacało, pod względem expa. Gdzie zarabiać? Minotwalin mi się dosyć podoba, ale zawsze zajęte, cycki odpadają, kopalnie kazo to już wogóle. Z OF nie chce mi się lootbaga ciągać. Fobula bardzo fajny exp, ale jak dużo loota nie będzie to duży waste, Venore D lair zajęty, Thais D lair teki resp, że szkoda gadać. Katedra mi się znudziła. Ostatnio zauważyłem, że wiele osób pekuje i polowałem na rsów i kasa nawet wpada, ale po świętach pewnie znowu się uspokoi. Więc co robić? |
Możesz expic na wiwernach na dużym respie przed orc fortec, tylko niech jakis sorc ci pierw raz wyczysci full respa z ue, a potem pojedynczo expic :>
|
Może POH był by dobry. Radzę spróbować. Loot, exp wszystko jest.
Powodzenia! |
Sprubuj dwarf hell tam naprawde mozna wyciagnac troche expa.
|
Spokojnie mozesz latac pod Mount Sterum na Tombie + resp chyba 3-4 dragow ;p
|
A próbowałeś blokować Warlocki?
@down Opłacalne pod względem zabawy :p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A moze poprostu kupic pacca chyba czas?
|
Pacc planuję kupić w maju kiedy będę miał czas na grę. Do tego czasu chciałbym doexpić 80 lvl i kipić SoVa.
|
hmm najpierw to se kup justice sekeera co do 70 lv Gurady, Mint, Dc, Cyklopolis Koło Thais, itp
Ps. Jest od takiego typu pytań specjalny dział założony X( !!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |