![]() |
PK Team Aldora
PK TEAM ALDORA
Zapraszam na pk hunty na aldorze Wymagania: LOW LVL HAR - Jakis 8 lvl moga byc (wieksze ale wtedy to najlepiej sorki z paccem i exori vis albo exori mort :P) najlepiej pall i sorc druid knight tez jet milo widziany. Program Skype Dlaczego- Bo jest fajny i wygodny w obsludze i nawet mozemy se pogadac albo chata odprawic(jak chcecie dolonczyc to tutaj macie moj login marcinhaged2) Miasto: Ab'Dendriel Dlaczego?- Bo jest duzo low lvl na trollach i mozna mass pk zrobic na low lvl. O mnie: MAm 10 Knighta 8 palla 20 Druida 27 palla + 45 lvl kumpel pall razem z 50 Sorcem.NIeposiadam pacc Zglaszac sie tylko i wyloncznie w tym temacie loot dzielimy na x(zalerzy ile ludu dolonczy a nasze cele sa rs albo bany xD mam duzo kasy zeby zapewnic nam potiony wiec jest fajnie xD Rekrutacja bedzie do czwartku moze do piatku do 12 bo o 14 uderzamy P.S. Do dolonczenia podajcie nicki i kim bedziecie ale przosze niech niebedzie zadurzo knightow bo to bedzie bez sensu najbardziej potrzebujemy sorkow i pallow i druidow HAIL P.S.2.Bardzo prosze zeby duzo dolonczylo zobaczycie bedzie fajnie xD @edit Zapomnialem powiedziec ze kazda osoba ktora dolonczy dostenie bp albo mana potionuw albo health mozna mieszane ;p |
mam 13 sorca. pacc niemam, moge pk ale musi byc z 6+ osob
|
ale masz frajde noobie duzo low lefeli zabijac na trolach :cup:
|
Cytuj:
I co Chce Chlopak pk to co mu zrobisz a od "Noobuw" nie wyzywaj bo widać:cup: ze masz 11-13 lat bo wyzywasz jak dziecko. |
Cytuj:
I co Chce Chlopak pk to co mu zrobisz a od "Noobuw" nie wyzywaj bo widać ze masz 11-13 lat bo wyzywasz jak dziecko.:cup: Edit Sorki Za Double Posta ;) |
Ja moge isc mam 12 Sorca [nooba] [CHAR]Leodiwalas[/CHAR].
|
mam 18 sorca z rs.
A reszty harów mi żal. Jak będzie z 10+ osób to się doł±cze. ps. war można zrobić, aha i nie będę lał jaki¶ 15lv pk teamem 10 osób :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43. |