![]() |
Price list selena
A wiec mamy nowa price list obowiazujaca od 25 marca 08 zobaczmy jak dlugo pociagnie pzdr
Cytuj:
|
ej przetumacz bo ja polak i nie rozumie tego dziwnego jezyka ;\
|
Ja wjem boto po brazyljyjeskiemu z tego co pacze to chyba jest kłotowane czyli orginalna treźć??
tam u góry na zielono chyba pisze mniej więcej co i jak. |
JOJO dopisz do pricelisty
- rosół z koguta (Vuxesa): bezcenne |
Albo lepiej..
Post Lizarda na tibia.com dotyczący przestrzegania pricelisty: bezcenne... :D:D |
No i stało się. Ziemia zadrżała, gdy ręka sprawiedliwości We Bite dosięgneła bezbronnego Abaserioneres-a, który chciał handlować wbrew nowej priceliście. Jak mówi sam Lizard:
Cytuj:
|
to tak zwany... " pro inglisz mens111!! "
|
@2 up: made my day ;)
|
Uwazam, ze [ITEM]Bone Sword[/ITEM] jest za tani
szacuje na 15gp+ |
FAQ
1.What about Cruoris ? - Who care about cruoris if they aren't able to play on selena anymore. 2.What will happen with people which will not respect pricelist? - People who care about selena's economy at the beginning will talk with them, later we will use other methods. Mógłby to ktos przetłumaczyć? Mówie serio :confused: |
1. "Co z Cruoris?"
Kogo obchodzi Cruoris skoro oni dluzej nie mogą grac na selenie. 2. "co sie stanie z ludzmi, ktorzy nie beda przestrzegac price lsty?" Ludzie, ktorzy dbaja o spoleczenstwo seleny (Chodzi tu zapewne o Caste, We bite i Vidfamne) najpierw beda rozmawiac z ludzmi (tymi, ktorzy nie przestrzegaja pirce listy), a pozniej uzyjemy innych metod. |
Cytuj:
2. Jeśli nie będziesz przestrzegał price listy to Cię zajebią. |
E tam lol Zawsze mozna sprzedawac i kupowac z noobcharow wielkie mi cos. Zreszta hlvle zbieraja wszystko z noobow za darmo wiec po co maja kupowac. Wiekszosc itemow idzie do djinnow/rashida, nonsensem jest sprzedawanie bone swordow i battle hammerow graczom. Krotko mowiac co to za pic na wode ;D
|
I znowu bedzie mass login na wszystkie noobchary do 15 lvla i sprzedawanie itemow za polowe ceny, bez sensu i wsadz te liste do kredensu..
|
Nie ma sensu kupować kredensu lol
|
Cytuj:
|
dzis sobie patrzylem allegro i...
wiem co trzeba dopisac do pricelisty... http://img296.imageshack.us/img296/6...4872301dh1.jpg "Sprzedam kogutki z 2007r. , są czysto rasowo sprzedaję ponieważ mam nadmiar kogutków." pozdro dla Kogutka |
Cytuj:
|
lol @ Kusy
FAIL |
lol @ Xyriela
fail at failing |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28. |