![]() |
Pomocne miejsca na skillowanie
jgjdfkjghdjfghjdfkjgdjfkshsfjhfhfh
|
No powiem Ci, ze zajebisty ten "poradnik".
|
bcvbcvnbvcn
|
No fajne miejsca, i co? Nie mów, że to poradnik, plz =O.
|
vbnvcmcvbnvbm bm
|
Idź. Schowaj się.
Już taki temat głupi był powyżej. |
małe sugestie, jeżeli robisz screeny to opis do nich również by się przydał, następnie nie rób ich w paincie bo masakrycznie to wygląda,
jeżeli dodajesz tekst na screenie to nie chwal się jaką ty masz wyjechaną czcionkę tylko napisz w arial lub tahoma żeby dało się to przeczytać reasumując temat jest do kitu, czytaliście w ogóle te podpisy na zdjęciach? autor prezentuje swój wiek, jak dla mnie powinna być bramka wiekowa na pisanie poradników lub zakładanie tematów. |
Super poradnik !!
od teraz bede skillowal na szczurach pod veno z moimi skillami 70/70 taka miejscowka to skarb dziekujemy ci za ten poradnik !! jestesmy ci bardzo wdzieczni |
Powiedz mamie,zeby zadzwonila do fachowca, jesli sama nie umie wylaczyc ci neta
|
Ten numerek przy nicku to rok urodzenia?
|
Co tu się wyprawia?
Chłopak myślał, że uda mu się ta prowokacja, o czym świadczą podpisy pod zdjęciami i styl w jakim są napisane.
Wyjdź i zamknij drzwi jeśli możesz. |
to chyba poradnik dla mieszkancow veno -.- nie kazdy bedzie chcial isc z carlin do veno zeby skillowac ;d
|
Niech jakiś Modek skasuje ten temat bo jest to bez sensu. Jak nieumie robić poradników to niech nie robi.
|
Ja pierdole...
|
Docelowo nie lubię "jeździć" po ludziach, jednak w tym przypadku zostałem niejako do tego zmuszony.
To w ogóle nie ma wyglądu poradnika. Gdzie jakieś opisy ? Jakieś twoje wnioski ? Linki na pierwszy rzut oka wyglądają jak prowadzące do key'a (nie twierdzę, że tak jest, ale takie było moje pierwsze wrażenie). Można SS wkleić normalnie na widoku i wtedy nikt nic nie insynuuje. Podtsawowa budowa poradnika: TYTUŁ --- WSTĘP (słowny najlepiej) --- FOTO + opisy --- UWAGI KOŃCOWE (np. jakieś wnioski od autora bądź przemyślenia co do podejmowanego tematu) --- ZAKOŃCZENIE Wykonałeś tylko 1 punkt i to do tego nie kompletnie, bo żeby foto zobaczyć trzeba klikać i czekać, aż w okienku się załaduje. 1/10 i to nie jako poradnik tylko dla zachęty za napisanie posta xD Pozdro^^ |
Miejscówy są dobre , lecz to nie jest poradnik :P
Jeżeli chcesz to nazwać poradnikiem , opisz droge, napisz jak często ktoś tamtędy przechodzi. |
Moi przedmówcy mają racje,to nie jest żadden poradnik tylko jakies foty!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |