![]() |
11 lvl skile 41/39 , knight - gdzie skilowac i czy warto ??
Witam
Mam knighta eq:p set=plate armor,plate legs,Soldier Helmet,tortoise shield,fire sword..... Skile mam takie 41/39- i mam takie pytanie czy skilowac dalej ? Jesli tak to gdzie?I w ile bym wbijaj okolo skile 70/70 oraz gdzie najszybciej pojda? Czy expic (do ktorego levla) i znowu pozniej skilowac. Bardzo lubie skilowac jak i expic wiec nie ma to dla mnie roznicy :) Ale prosze o wasze rady :D //Prosze nie pisac ze byl juz taki temat bo szukalem 8o Pzdr |
Ja bym radził od razu skillować do 70/70.
|
Witam
Masz jakas dobra miejscowke do nabicia szybko takich skili? Pzdr ///Gram na Beryli :D |
Tak roty na fibulii, roty i dwarfy w kazzo i kolo kazzo oraz slimy (od skilli 65/65 z jakims K-setem) na ghostland, w venore.
Sword ze skilla 41 na 70: 79h, 14m, 20s. Shielding ze skilla 39 na 70: 80h, 9m, 50s. Dane podane dla treningu na monku(najbardziej efektownym z mozliwych) podczas skillowania na innych potworach jego czas nieznacznie sie wydluza. |
Witam
A jak 2 stworki we mnie nawalaja to szybciej idzie shielding i skile sworda? Ale spoko dam rade na te skile :D A pozniej za to exp szybko pojdzie.... Pzdr Jak znacie jakies fajne miejscowki do skilu to podajcie |
Czyli Kilka Dni skilla ;) a potem takim knightem to bd wymiatal ;D po 70/70 skillowanie sie wogole nie oplaca ;) wystarczajacy skill w trakcie expa reszta wpadnie sama :)
|
Cytuj:
|
@Dagus
Skad wzieles te informacje przydalyby mi sie ;p a jak cos to powiedz ile czasu mi zajmie z tych skili 61/62 na 70/70. @Topic Skiluj do 70/70 i exp spokojnie do 50 lvl ja tak bede robic. Pozdro @Arcan Dzieki ;p |
Cytuj:
|
Spoko jak wbije te skile to pozniej bede na rotach i dwarfach zwyklych,soldierach expil tak do 30 lvl :)
edit: Mam takie czy jak zdejme eq i zostanie tylko tarcza i najslabszy miecz czyli knife to skile najszybciej pojda? Pozdro |
@autor
a wiec jak skillujesz na potworach to bierzesz eq najlepsze jakie masz (chyba ze masz b.dobre to wtedy moze byc k-set) bierzesz najmocniejsza tarcze i najslabsza bron, full defence i starasz sie aby zawsze bily cie 2 potwory jak bedzie wiecej to shielding nie bedzie szybszy. |
A mam jeszcze takie pytanko gdzie znajde pojedynczy spawn Monka lub zeby bylo ich 2,3 tylko zeby dojscie bylo latwe ....... Bez zadnych trudnych stworow itp.,itd.
Pzdr |
Cytuj:
@Mukos www.pskonejott.com |
<cut> ten pan oczko wyzej szybciej maznął.
|
Nie gadajcie żeby wbijał skille jakieś tam 60/60 lub 65/65 , albo że 70/70 i nabijacie 50lvl. Jedni tu mówią , że szybko wpadnie ( nie gwarantuje 80h= kilka dni non stop a wiec np. 16 dni po 5h dziennie, ale doliczmy łażenie, noobki zabijające potwory itd.). Bo na takich skillach nie zajedziesz, a majac takie skille na 50 lvl to musze powiedziec, że badziewnie....bardzo badziewnie. Akurat sam jestem w trakcie skillowania wbijam 75/75, a może nawet 80/80, ale zdaję sobie sprawę jak baaardzo długo to trwa. Nie polecam medtody exp-skill-exp-skill. Tylko lepiej wbić odpowiednie skille i potem mozna expić.:) Pozdro
|
Jaki Żal
Dzieci...
Jest tak.Wchodzi na www.tibia.pl ---> Patrzysz na dział "Początek" To już połowa sukcesu. 8o "Początek" ---> "Wasze Poradniki" 8o "Wasze Poradniki" ---> "Wszystko O Treningu" by Raynold :cup: Link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=79120 BraVo Zwycięstwo :cup: I na co nowy temat ? |
Niektore dzieci nie widza podlinkow, wiec wchodza na forum, ucieszony po budyniu waniliowym ktora zrobila babcia. Wchodza i nawet nie naciskaja na taka opcje "szukaj" tylko w najbardziej pasujacy dzial wlepiaja nowy temat ^^. Pozniej taki modek nie moze grac w Tibie bo musi kasowac swietne tematy w wersji poczwornej.
Chlopczyku, tu jest tyle poradnikow jak expic, gdzie expic itd. Poszukaj. I poco sie nas pytasz czy i jak dlugo masz skillowac ?! Rob co uwazasz za sluszne. Zaloz nastepnym razem temat "Kupic gumke czy nie? A jezeli tak to w jakim sklepie?" >.< Amgad ! Pozdrawiam Cie serdecznie. |
Dwarfy albo roty.
|
Wg. mnie mogł byś wbić sobie koło 55/55 skille jak narazie, poexpic sobie troche, i jak stwierdzisz, że coś słabo z biciem, no to sobie podskillujesz tam powiedzmy do 60. Wedle uznania ;) Jesli starczy czy tyle ile bijesz teraz, to po co skillowac? Ale jesli chcesz np. dwarfa sciagac na hita, to niestety trzeba poskillować ;)
|
Jakie dzieci...
Podałem wam już link i z niego korzystać. A co do potworów to chyba wszystko proste ? Proszę o zamknięcie tematu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |