Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Koniec z Tibia w wielkim stylu :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=169721)

Xovex 26-03-2008 15:46

Koniec z Tibia w wielkim stylu :)

Więc tak, wczorajszego wieczora po długich przemyśleniach postanowiłem zakończyć swoją przygodę z Tibią. Było to trudna decyzja, ale myślę, że dobra i trafna...Postanowiłem zakończyć wszystko w wielkim stylu :)

Link :
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/38797

Pozdrawiam ! :)

Axlu 26-03-2008 16:00

Jedyny sposób na koniec z tibia : P

Works__1985 26-03-2008 16:06

Tak Jak spojrzałem na tytuł to mówię... e tam pewnie znów jakaś nuda... jak włączyłem film patrze: 60+ pall to tym bardziej ale mówię sobie a obejrzę ;P I TAK POWIEM: Gratuluje ci, że się przełamałeś i wywaliłeś to wszystko ! ;s ja bym nie dał rady.. Nie żeby to było jakieś super dobre co wywaliłeś ale ogólnie, uważam, że ciężko jest człowiekowi któremu zależy wywalić swoje oszczędności, to jak wywalenie pieniędzy w supermarkecie :p

Xovex 26-03-2008 16:11

Dzięki, hehe ;d No było ciężko :]

pol-lop 26-03-2008 16:14

ja bym dał jakiemuś koledze ;p ogólnie to wywaliłeś z 400k
ponad ;] addony itp

Bialason 26-03-2008 16:15

Jak dla mnie to jesteś idiotą.
Allegro tylko czekało...

16:10 Mistickal Phoenix [62]: ile macie lat dzieci ?1
16:10 Mistickal Phoenix [62]: ja mam 15 xD

A ten text mnie rozjebał...

olimpijski 26-03-2008 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bialason (Post 1972935)
Allegro tylko czekało...

Materialista xD

Aruna 26-03-2008 16:32

o lolzz ile kaski na allegro byś dostał :P <glupek> ; p

Xovex 26-03-2008 16:32

Cytuj:

Allegro tylko czekało...

W tym filmie właśnie o to chodziło...to jest właśnie koniec z Tibią...prawdziwy, co z tego, że będę miał jakąś tam kase ? Nie wyzywaj mnie od idiotów, bo to był mój przemyślany pomysł i pieprzy mnie tak naprawdę Twoje zdanie. W sumie, to pokazałeś jaki jesteś żałosny tym tekstem :))

Neroo 26-03-2008 16:33

Cytuj:

Allegro tylko czekało...

Nie dla każdego liczą się tylko pieniądze

Irondew 26-03-2008 16:46

A nie lepiej by było jakbyś oddał te itemki jakiemuś koledze, albo sprzedał?

Xovex 26-03-2008 16:53

Hehe, właśnie o to chodzi...Gdybym je oddał koledze...nie miał bym tej satysfakcji...wiesz :) Nie mówiąc już o sprzedaniu itemek... :)

Mówię Wam, jak już się tego pozbyłem to poprostu spadł mi kamień z serca. Nie mam do czego wracać. Teraz się tylko zastanawiam...czy zrookować chara czy pożyczć 10k od jakiegoś zioma i popekować ;d

Undeadzik 26-03-2008 17:01

@up

Wolisz skonczyc fajnie z tibia, czy sprawiac innym przykrosc pekujac ich i samemu sie cieszyc ?

Bialason 26-03-2008 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xovex (Post 1972983)
co z tego, że będę miał jakąś tam kase ? Nie wyzywaj mnie od idiotów, bo to był mój przemyślany pomysł i pieprzy mnie tak naprawdę Twoje zdanie. W sumie, to pokazałeś jaki jesteś żałosny tym tekstem :))

Jak cie stara wychowała na Kasie i jej nie szanujesz, nie umiesz utrzymać biznesu, w przyszłości sobie nie poradzisz, stara nie zawsze będzie żyła
"Wiesz o kim mowa... bananowiec pierdolony);(

A żałosny i malutki to jesteś ty, przedewszystkim tym co pokazałeś

@Edit
"czy zrookować chara czy pożyczć 10k od jakiegoś zioma i popekować ;d"

zajebisty koniec z tibią, jesteś bardziej zajebany gównem niż myślałem, wyjebałeś wszystko na free a teraz montujesz 10k na pk
Zal i ból

Cery 26-03-2008 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bialason (Post 1973041)
Jak cie stara wychowała na Kasie i jej nie szanujesz, nie umiesz utrzymać biznesu, w przyszłości sobie nie poradzisz, stara nie zawsze będzie żyła

@Edit

zajebisty koniec z tibią, jesteś bardziej zajebany gównem niż myślałem, wyjebałeś wszystko na free a teraz montujesz 10k na pk
Zal i ból

OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!

RACJA

:cup:

Spodziewałem się pekowania... albo oddania itemów koledze. On przynajmniej by się cieszył.

yoyo20 26-03-2008 17:14

ale zjeb zal juz bym wolal wyjebac do wody wszystko niz dawac jakims noobkom co maja po 12 lat

Cery 26-03-2008 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yoyo20 (Post 1973064)
ale zjeb zal juz bym wolal wyjebac do wody wszystko niz dawac jakims noobkom co maja po 12 lat

Nie noobom tylko kolegom. Wyszło na to, że żałował im tych itemów i kasy -.-

Xovex 26-03-2008 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bialason (Post 1973041)

@Edit

Zal i ból

Ok, a co ma do mojego zachowania wyzywania mnie od "bananowca pierdolonego" lub że jestem "zajebany gównem bardziej niż myślałeś" ;oo Tymi tekstami pokazałeś, że to Ty jesteś żałosny.

Dla mnie to bardzo fajny koniec z Tibią, miałem przynajmniej sporo zabawy :))
Edit : Skąd wiesz, że matka wychowała mnie na kasie ? Nie pochodzę z zbytnio zamożnej rodziny, raczej z przeciętnej. Acha, chciałem zauważyć, iż to jest TYLKO gra i nie należy twierdzić, że skoro wyrzuciłem kaske w GRZE, to nie dam sobie rady w przyszłości...

Edit2 : Przynajmniej temat cieszy się powodzeniem :D Tak w sumie, to liczyłem na różne zdania. Wydaję mi się, że Ci co są po mojej stronie, są chyba bardziej dojrzalsi i wiedzą, że to, co wyrzuciłem to marne kilka pikselków. Hehe, pewnie część z tych ludzisków, co mnie wyzywa odrazu przeliczała to, co wyrzuciłem w Tibii na hajs rl... ;( Dla mnie to jak wspominałem kilka malutkich pikselków ;)

Darekkkk 26-03-2008 17:33

Lol ten gość coś brał!.
Mama mu wsypała coś do herbaty!!
Człowieku poświeciłeś tyle czasu i kasy a tera to wszystko zniszczyłeś no normalnie żal. Chyba wyłaczyłeś myślenie!!.
Za chwile sie okarze ze za mjesiac wrucisz do tibi i....
i bedziesz mial gł........ ZAL>PL
Normalnie typowy haker. W twoim Przypadku Haker Samobujca OMG ZAL.pl
~~~~~~~~NO COMMENT~~~~~~~~~~~~~~~~

Bialason 26-03-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xovex (Post 1973091)
Ok, a co ma do mojego zachowania wyzywania mnie od "bananowca pierdolonego" lub że jestem "zajebany gównem bardziej niż myślałeś" ;oo Tymi tekstami pokazałeś, że to Ty jesteś żałosny.

Dla mnie to bardzo fajny koniec z Tibią, miałem przynajmniej sporo zabawy :))
Edit : Skąd wiesz, że matka wychowała mnie na kasie ? Nie pochodzę z zbytnio zamożnej rodziny, raczej z przeciętnej. Acha, chciałem zauważyć, iż to jest TYLKO gra i nie należy twierdzić, że skoro wyrzuciłem kaske w GRZE, to nie dam sobie rady w przyszłości...

Chłopcze nie mamy o czym konwersować...
Odjebałeś maniane i tyle, przyznał byś to w końcu a nie udajesz że to świetny pomysł...
Już jako 15 latek powinieneś ruszyć troszke główką.
A gra czy nie gra, Biznes musi być, gościu na ulicy nie da ci free kasy, tak jak ty rozdałeś sporą sumkę w rl kasie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34.