![]() |
Koniec z Tibia w wielkim stylu :)
Więc tak, wczorajszego wieczora po długich przemyśleniach postanowiłem zakończyć swoją przygodę z Tibią. Było to trudna decyzja, ale myślę, że dobra i trafna...Postanowiłem zakończyć wszystko w wielkim stylu :)
Link : http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/38797 Pozdrawiam ! :) |
Jedyny sposób na koniec z tibia : P
|
Tak Jak spojrzałem na tytuł to mówię... e tam pewnie znów jakaś nuda... jak włączyłem film patrze: 60+ pall to tym bardziej ale mówię sobie a obejrzę ;P I TAK POWIEM: Gratuluje ci, że się przełamałeś i wywaliłeś to wszystko ! ;s ja bym nie dał rady.. Nie żeby to było jakieś super dobre co wywaliłeś ale ogólnie, uważam, że ciężko jest człowiekowi któremu zależy wywalić swoje oszczędności, to jak wywalenie pieniędzy w supermarkecie :p
|
Dzięki, hehe ;d No było ciężko :]
|
ja bym dał jakiemuś koledze ;p ogólnie to wywaliłeś z 400k
ponad ;] addony itp |
Jak dla mnie to jesteś idiotą.
Allegro tylko czekało... 16:10 Mistickal Phoenix [62]: ile macie lat dzieci ?1 16:10 Mistickal Phoenix [62]: ja mam 15 xD A ten text mnie rozjebał... |
Cytuj:
|
o lolzz ile kaski na allegro byś dostał :P <glupek> ; p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A nie lepiej by było jakbyś oddał te itemki jakiemuś koledze, albo sprzedał?
|
Hehe, właśnie o to chodzi...Gdybym je oddał koledze...nie miał bym tej satysfakcji...wiesz :) Nie mówiąc już o sprzedaniu itemek... :)
Mówię Wam, jak już się tego pozbyłem to poprostu spadł mi kamień z serca. Nie mam do czego wracać. Teraz się tylko zastanawiam...czy zrookować chara czy pożyczć 10k od jakiegoś zioma i popekować ;d |
@up
Wolisz skonczyc fajnie z tibia, czy sprawiac innym przykrosc pekujac ich i samemu sie cieszyc ? |
Cytuj:
"Wiesz o kim mowa... bananowiec pierdolony);( A żałosny i malutki to jesteś ty, przedewszystkim tym co pokazałeś @Edit "czy zrookować chara czy pożyczć 10k od jakiegoś zioma i popekować ;d" zajebisty koniec z tibią, jesteś bardziej zajebany gównem niż myślałem, wyjebałeś wszystko na free a teraz montujesz 10k na pk Zal i ból |
Cytuj:
OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!! RACJA :cup: Spodziewałem się pekowania... albo oddania itemów koledze. On przynajmniej by się cieszył. |
ale zjeb zal juz bym wolal wyjebac do wody wszystko niz dawac jakims noobkom co maja po 12 lat
|
Cytuj:
Nie noobom tylko kolegom. Wyszło na to, że żałował im tych itemów i kasy -.- |
Cytuj:
Dla mnie to bardzo fajny koniec z Tibią, miałem przynajmniej sporo zabawy :)) Edit : Skąd wiesz, że matka wychowała mnie na kasie ? Nie pochodzę z zbytnio zamożnej rodziny, raczej z przeciętnej. Acha, chciałem zauważyć, iż to jest TYLKO gra i nie należy twierdzić, że skoro wyrzuciłem kaske w GRZE, to nie dam sobie rady w przyszłości... Edit2 : Przynajmniej temat cieszy się powodzeniem :D Tak w sumie, to liczyłem na różne zdania. Wydaję mi się, że Ci co są po mojej stronie, są chyba bardziej dojrzalsi i wiedzą, że to, co wyrzuciłem to marne kilka pikselków. Hehe, pewnie część z tych ludzisków, co mnie wyzywa odrazu przeliczała to, co wyrzuciłem w Tibii na hajs rl... ;( Dla mnie to jak wspominałem kilka malutkich pikselków ;) |
Lol ten gość coś brał!.
Mama mu wsypała coś do herbaty!! Człowieku poświeciłeś tyle czasu i kasy a tera to wszystko zniszczyłeś no normalnie żal. Chyba wyłaczyłeś myślenie!!. Za chwile sie okarze ze za mjesiac wrucisz do tibi i.... i bedziesz mial gł........ ZAL>PL Normalnie typowy haker. W twoim Przypadku Haker Samobujca OMG ZAL.pl ~~~~~~~~NO COMMENT~~~~~~~~~~~~~~~~ |
Cytuj:
Odjebałeś maniane i tyle, przyznał byś to w końcu a nie udajesz że to świetny pomysł... Już jako 15 latek powinieneś ruszyć troszke główką. A gra czy nie gra, Biznes musi być, gościu na ulicy nie da ci free kasy, tak jak ty rozdałeś sporą sumkę w rl kasie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |