![]() |
Dylemat między serwerami i postaciami
Nie wiedziałem jak dokładnie nazwać ten temat bo mój problem jest nietypowy...
Otóż posiadam paladyna na Neranie (więcej informacji o nim możecie zobaczyć w profilu) i niedługo dobije 50 lvl a w tych okolicach przydałoby się już kupić pacc. Ostatnio jednak mam zajawkę na nowy serwer non pvp. Liczę że niedługo powstanie jaki¶ nowy i będzie można zacz±ć na nim zacz±ć grę od samego pocz±tku (wtedy wykupiłbym pacc na nowe konto). Pytanie do was: Czy opłaca się czekać i grać w tym czasie paladynem na facc? Czy może kupić pacc na to konto i nie czekać na nowy ¶wiat...? Dodam że zajawka na granie na nowym ¶wiecie jest ostra :P Jakie s± wasze opinie? |
Też czatuję na nowy server... Czy ja wiem? Możesz kupić PACC, bo nie wiadomo, kiedy CIP'om się zachce servera... Chyba nieprędko [;.
|
:D:D:D
Ta sytuacja co¶ mi przypomniała. W kwietniu zeszłego roku, też tak zrobiłem: zaaktywowałem PACC i czekałem na nowe serwery... i się nie doczekałem. Sytuacja się powtórzła w lipcy (kiedy wygrałem PACC dzięki tibia.pl). Mimo, że miałem kończyć z tibi±, postanowiłem zaaktywować bo na 100% będ± nowe serwery... A teraz już wiesz, że mogłem kupić 3 następne PACCe z tak± sam± nadziej± i się nie doczekałem. Nie licz na nowe serwery. Graj paladynem i na niego kup sobie PACC. |
Lepiej poczekać :P
|
J bym grał palkiem. osobiscie własnie się przezuciłem z non-pvp na pvp i zrobilem palka ;]
|
Tez tak czekalem na new servy i sie nie doczekalem. Przezucilem sie na Nerana spoko serv jak na non-pvp spoko ludzie na pacc ;p
Pozdro |
spoko server nerena jak by co to tam gram
Madasaki zelazny-shinobi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |