![]() |
82 rp - Demony solo - Celesta
Tak jak w tytule, siedziałbym jeszcze sporo, ale przygłupy z Celesty nie pozwolą ( patrz. na koniec filmu ).
Następnym razem nagram dłużej :-) Pozdrawiam, Radzik~ http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Radzik_kg&sid=1 |
08:56 Felipe Mac'Wander [163]: masz ng?
08:56 Radzik the Second [82]: tak Film jako taki ;) |
Tak jest jak na noob-pvp sie gra;d
|
@up
pl...? @topic No cóż, zwykłe expienie nic poza tym ;] Ale można popatrzeć jak klepie się demony na 80+ lvlu fajnie to wygląda ;p |
Cytuj:
|
Eh up\down z botem, a na koncu filmu wpada jakis thief i kradnie lota z demona .
|
Waste jak huj i jakieś zjebane up/down ... biegaj z nim normalnie cfaniaczku -.-
Tak to ja moge 30 pallem iśc i klepać demony ... |
@up
to idź i pokaż ;O @topic w sumie fajnie tak po expić ;p |
Cytuj:
czekam na twoje movie ;) |
Afff
O co wam chodzi? Obrońcy noob-pvp? Nie wiecie że na servie pvp nigdy taka sytuacja nie miała by miejsca? Edit: Karol4334 Użytkownik Forum Karol4334's Avatar Data dołączenia: 07 08 2005 Świat: Celesta To dlatego dałeś taki komentarz. Edit: Cytuj:
Nie będę nikomu zwracał uwagi ale powinna panować jakaś kultura na tym forum. Dlatego nie będę również komentował innych postów skierowanych do mnie. |
Cytuj:
Gram na n-pvp, poniewaz chce sobie w spokoju poafkowac bez strachu ze jakies nooby mnie napadna. Uwierz mi to, ze nie da sie zabijac w normalny sposob, nie znaczy to ze jestes zawsze wszedzie bezpieczny :). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
non pvp jest nudne? Polecam pare camów z celestay pooglądać.
tibicam>celesta>player killing Btw Gz Radzik, ładnie szło xd |
Radzik15 Radzik15 is offline
Rat Join Date: Feb 2008 Posts: 4 Default Problem with up/down method for hunting. Hello, I got problem, when I hunting demons with up/down method. My hand not like a clicking left press of mouse to attack on battle all time, and when I use in 'cave hunting' attack monsters - target all - Bot active auto follow mode, and my char run to demon... Question : TibiaBot NG must active follow mode when I want attack a demon? Help ;-* Radzik15 Radzik15 is offline Rat Join Date: Feb 2008 Posts: 4 Default Omg, I use main - advanced- disable auto chase. Disable auto chase in Tibia too .... Doesn't work ... Oh my god, people, help :| /// EDIT: When I active 'waypoints' not follow mode works thanks for all help Reply With Quote Oczywiście nie używasz bota;d |
@ Psyho~
Bot, a SKRYPT to co innego. W filmie napisałem, że map hack + auto attack, ŻADEN SKRYPT. Dlaczego mnie nie trafiają? Domyśl się;] |
Ciekawy sposób jak byś nie tracił assassinów byś mógł tak expić.
Takim sposobem mógłbyś też spróbować na frostach. :d |
na non-pvp, żeby kogoś zabić trzeba najpierw pomyśleć. Na pvp myślenie nie jest wymagane :P ty coś o tym wiesz psychopatka, prawda?
|
@up
Jak widze takie posty to śmiać mi się chce. |
Kris
Mi też sie nie chce patrzec na "cfaniakow", bo "naprawde" to boli i różne tego typu słowa, ale z czytania wynikło, że Psychopatka jest labadziarą. Juz po tym jak się nazwała można to stwierdzić.;(
P.S. Nie ma w tym poście braku szacunku do Ciebie, bo wiem, że może Cię to zraźić. Ja stwierdzam tylko pewne fakty. (Orientuje sie jaki będzie Twój kolejny post otóż odrazu prosze o nie stwierdzanie faktów w stosunku mojej osoby.);) P.P.S. Nie chodzi już o Celeste, bo na PVP lubię sobie wejść i po napie***ać. Tutaj chodzi o coś głębszego, a międzyinnym o Ciebie i, o Twoja głupote:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |