![]() |
Where are you living??
Hej jestem ciekaw w jakim województwie mieszka najwięcej Tibiomaniaków w Polsce. Dlatego bierzcie udział w sondzie i wpisujcie także miasta w jakich mieszkacie. :D
Jeżeli kogoś uraziłem danym połączeniem województw to sorry ale nie zrobiłem tego specjalnie. Aha i ja mieszkam w woj. Lubuskim w Gorzowie Wlkp. :) A i jeszcze jedno. Ja w moim mieście znam 1 osobę która gra w Tibie(nie licząc mojego brata), która mnie wprowadziła w te rytmy. Ale i tak gra on na innym świecie :P. Kiedy pokazywałem kumplom Tibie to śmiali się, że cieszę się z chodzących kwadratów( niby słaba grafika ;)) i żadnego nie udało mi się namówić. Ale My przecież wiemy, że grafika Tibii to jeden z największych uroków |
Zaknafenian = najwieksza wies w europie czyli warszawa ^^ (europa i warszawa specjalnie z malej ;) :evul: )
|
Ja tam mieszkam w WLKP, miasto Piła
|
A ja w Radomiu. jak ktoś nie wie to jest mazowieckie....:P
|
Europa --> Polska --> ZCHP --> Stargard Szczec.
|
Częstochowa------>wieś z trawajem :)
|
Podleze kolo Krakowa =/ ale wies, w tibie gra 5 osob :P
|
Czaplinek w zach pom, tutaj to chyba tylk ja gram w tibie
|
ja mieszkam w malej wiosce kolo zielonej gory ;/ w rl nie znam nikogo kto gra w tibie ;/
|
Ja mieszkam na podkarpaciu w takim malym miasteczku Jedlicze :) To jest jakies 10-15km od Krosna. Krosno na mapie powinno byc ;] W Jedliczu nikt nie gral w Tibie. Jak jednemu koledze pokazalem to mowil, ze to kicz i wogole do duszy. Ale teraz jest bardziej zaciety ode mnie i ma wyzszy lvl. ;) Ale ja gram, a on chyba porzuca obecna postac (jego nick to Brovvarek :P). Ale.. to jest rozmowa na inna okazje. :) W Jedliczu sie fajnie mieszka, ale wkurza mnie to, ze nie ma fajnych sklepow. :P Ani kina.. ale za to jest internet ;] Hehe
|
Ja jestem z Gliwic, tu sporo osob gra w Tibie:P, kilku odeszlo:(. Pokazalem Tibie kumplom i teraz pykamy na Galanie:D<Dzem Squad:)>. Slyszalem ze w Gliwicach sa 3 osoby z 100 lvl:D. Gliwiczanie rox:P. Pozdro for all.
|
Dolnośląskie - Wrocław :)
|
Głowno, kolo Łodzi. Z tego co wiem to procz mnie nikt tu w tibie nie gra, ale moge sie mylic.
|
Szczecin - zachodnio-pomorskie :]
|
Małopolskie --> Andrychów. (Dziura, ale za to FAJNA dziura =P)
|
woj. Lubuskie rządzi
mieszkam w miescie Lubsko :D 8o (niektorzy je nazywają Dupsko ;( ) |
co ma warmińsko-mazurskie do podlaskiego -.-?? dlaczego nie jest osobno!
@topic ja mieszkam w warmińsko mazurskim Taka wieś Elbląg!!! |
Łódź rzadzi :p
A szczerze to znam tylko 3 ludzi grajacych w Tibie i to niestety każdy na innym serwerze :( No Comment |
ja mieszkam w najpiekniejszym regionie jaki jest w polsce trojmiasto (kazdy chwali swoje ale warto przyjechac) konkretniej :) ------Gdynia----- :) jest w niej wszystko { oprocz gor ale sa male pagorki (sam mieszkam i sie musze wspinac)}
|
Dolnoslaskie -> Wrocław -> osiedle Kosmonautow
Ktos tam mieszka w głownie cool moje babcia tam mieszkala ale juz nie chyba sie kazdy domysli czemu :-( mam tam kuzynke i kuzyna i ciotke hehe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |