![]() |
Ogłaszamy nabór do redakcji! Potrzebujemy redaktorów. (Nowy serwis o grach online)
Powstaje świeży portal o grach online! Brakuje nam 7 redaktorów! To szansa dla Ciebie, wykaż się! Chcesz być redaktorem, najlepszej strony o grach online? Więc to okazja dla Ciebie Więcej poniżej: Ogłaszamy nabór do redakcji! Potrzebujemy redaktorów. Szukamy ludzi, którzy chcą z nami współtworzyć serwis dotyczący bezpośrednio tematyki gier online. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych. Każde zgłoszenie będzie rozpatrzone, także jeśli nie posiadasz zbyt dużo doświadczeń - nie zniechęcaj się! Gwarantujemy Ci pomoc na początku. Wystarczy, że masz chęć dołączenia do ekipy osób, które chcą tworzyć dobry serwis. Wymagania: •16 lat + •Zdolność pisania artykułów, klarownego przedstawiania swoich myśli. •Umiejętność posługiwania się tagami używanymi na forum, podstawowa znajomość HTML • Systematyczność i punktualność. •Dobra znajomość języka polskiego (ortografia, interpunkcja) • Dyscyplina oraz rzetelność • Znajomość części gier online. (obycie) Dodatkowe atuty • Znajomość j. obcego (angielski, niemiecki) Zachęcamy wszystkich chętnych do wstąpienia w nasze szeregi. Jeśli nie czujesz się dobrze w roli redaktora, nie przejmuj się, my Ci pomożemy! Jeżeli tylko posiadasz chęci oraz garstkę wolnego czasu, aby czynnie i systematycznie brać udział w rozwijaniu serwisu to spróbuj, nie masz nic do stracenia ! Dla aktywnych osób przewidziane są wyróżnienia i nagrody, w tym między innymi akredytacje na największe imprezy w Polsce, a na nich możliwość poznania najlepszych graczy w Polsce i nie tylko! Uwaga Duże zaangażowanie oraz efektywny wkład danej osoby w rozwój portalu ma szansę na przyznanie stałego miesięcznego wynagrodzenia - nie wcześniej jednak niż po pół roku aktywnej pracy na pełnych obrotach. Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij zgłoszenie pod adres: [email protected] Imie: Wiek: Nick: Doświadczenie: Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?: Recenzja dowolnej gry mmorpg. |
Mógłby Pan podać nazwę serwisu? (ew. adres strony), na której powstać ma seriws oraz jakieś szczegółowe dane?
|
ehhh... Ja niestety mam lat 15, ale z grami jestem obyty i doświadczenie w pisaniu recenzji mam...
|
Goldscorpion serwis powstanie jak tylko znajdziemy minimalną liczbę redaktorów. Jesteśmy w pełni profesjonalni. Więc nie musisz obawiać się amatorszczyzny. Wiemy jak działają mechanizmy marketingu oraz mamy spore doświadczenie jeśli chodzi o webmastering. Obecnie studiuję marketing. Myślę że wspólnymi siłami zbudujemy drugi dom fanów gier mmorpg.
Bluray złóż wniosek rozpatrzymy go ;) |
o.O z mojego miasta :)) A napisze se podanie bo takiej strony nam trzeba, gamecenter zrobilo sie syfem ze tak powiem :P
|
Brzmi to bardzo poważnie. Ale studiując marketing powinieneś wiedzieć że za reklamy się płaci ; p Zrobiłeś to?
@ DOWN No w sumie masz racje ; p Ale wiesz. Ogólnie zasady reklamowania są tutaj mocno respektowane,bo innaczej forum zalały by tony linków referencyjnych i tysiące linków do forów/etc. |
Cytuj:
Poza tym każdy w dziale rpg reklamuje jakąś gre. Wiec w tym momencie również nie wiem o co Walekifa Ci chodzi?! Swoją drogą jeśli jednak chciałbyś się tego doczepić, powinieneś poprawnie napisać na PW. Tymczasem zwykle zaśmiecasz temat.X( Cheers; |
Podanie zostało wysłane.
Pozdrawiam. |
Niby i spełniam wszystkie podane warunki, ale jakoś... nie wierzę w sukces tego przedsięwzięcia. Po prostu myślę, że to nie wypali ; p
|
Hmm Użytkownik zbanowany :>
|
@up
Ciekawe czemu? B) |
żądamy wyjaśnień!!!
nie będzie modek pluł nam w twarz! |
bo zupa była za słona...;(
|
Cytuj:
|
Wciąż nie widzę aluzji. Reklama czegoś czego nie ma? To tylko zwykły nabór, nie pomyśleli że taki serwis mógłby współpracować z tibia.pl?
|
Cytuj:
Co do pana up, to zebrali by redaktorów, a tibia.pl mieli by w d..ie, więc w tym wypadku trzymam stronę modów. |
Ciekawe czy Matkus, zapłacił za reklamę wowpilot.com? A no tak to przecież Adminek :o
|
Więc jego praca tutaj jest zapłatą. Uważam, że to nie jest niesprawiedliwe.
|
Hmm wysłałem maila narazie nie ma odpowiedzi ,jestem redaktorem na Paranormalium.pl ;d ,żałujcie ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |