![]() |
Turniej w CS !
Wpadłem na pomysł zorganizowania turnieju w CS-a 1.6 non-steam. Server mam (dużo slotów).
Drużyny byłyby 5-6 osobowe, popytajcie kumpli ze swoich światów, z rl itp Na razie jest to tylko taki mój projekt :p Chciałbym abyście sie wypowiedzieli na ten temat. Co o tym sądzicie i w ogóle. Bo wiecie z 2 drużynami to raczej nie warto robić turnieju. Pozdrawiam Ramzes PS. Myślę nad jakimiś nagrodami :) Moje gg w razie pytań :) 5949543 |
Hm.. Pomysł wydaje mi się niezły. Tylko trzeba ustalić termin wygodny dla wszystkich itp. Dużo zachodu, ale może być niezły efekt :)
|
Turniej na nonsteam? Lepiej postaw boty i z botami graj, niewielu graczy z nonsteama są lepsi od botów.
Chociaż ajdijologia słuszna. |
Uważam że to bardzo dobry pomysł, ale żeby nie było cziterów bo wszystko popsuja:(
Cytuj:
|
W tym problem ,ze mało osób ma raczej STEAM (ja akurat mam) :p
|
Chyba jeśli sie ma steam da sie grać na servie non, ale nie jestem pewien
|
Cytuj:
Cytuj:
|
z steamem da sie grac na non...
a co do turnieju na non steamie, to zal i rozpacz, kto bedzie miec lepszego czita ten wygra.... chyba ze kazdy nagrywal by demo i wyslalal organizatorowi ale jak ktos umie grac czitami to i tak nic nie da GL&HF |
Cytuj:
|
Wiecie panowie to są rzeczy do ustalenia. Na razie jest pomysł i czekam na wypowiedz innych ;)
|
myslisz ze admin da rade kontrolowac kazdego?
a nawet jesli jak ktos umie grac np. z wallhackiem to nawet admin na specu nie da rady ogranac :D troche gralem na non poki nie kupilem steama wiec wiem :P |
ja tam uwazam ze wiecej osob ma STEAMa niz non(mam obydwa xD)
|
Cytuj:
A co do wallhacka: a ile osób gra tak jakby mieli wallhacka a nie mają? : > Cytuj:
|
Steam jest za free...
Ale z tymi cziterami to może być problem, admin każdego napewno nie będzie kontrolować. |
Cytuj:
Z tym co napisałes " Steam jest za free..." sie nie zgodze.... Ale nie warto robić turnieju non steam bo tak jak ktos juz tu napisal jest duzo cziterow :/ Ja mam Steam akurat ale znam tez uroki non steam..... |
A od czego jest sxe?
|
sxe nie wylapie wszytkich czitow drogi kolego
|
Ja tam mam Steama, ale za to słabego neta.
|
Cytuj:
Oprócz niektórych. Można za darmo ściągnąć Half-Life 2: DeathMatch. |
LolnY i Max121 zgłaszają się!
Szukamy reszty ekipy xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |