![]() |
Call of Duty 4
Ktoś gra? Czekałem na wymianę części i w końcu mogę sobie pograć. Jakieś porady do multi, itp?
|
Tip:Strzelaj w przeciwników!8o
|
Ja gram. Porad to jedyne co mi prychodzi na myśl to napoczątku zagraj na trybie "normal" (masz minimape itp.).
P.s. Hardcore rule (nie ma minimapy, 1 strzal = 1 trup , chyba że z pistoletu) Pozdrawiam |
Nie jedz zoltego sniegu...
|
1. Rzucaj granatami na oślep (w kierunku wroga na radarze UAV) a nuż kogoś trafisz.
2. Jako snajper nigdy nie strzelaj dwa razy z tego samego miejsca na serwerach z killcamem. 3. Mądrze dobieraj perki dla każdej stworzonej klasy. 4. Na większości serwerów perk Last Stand jest nietolerowany i uważany za noobowki. 5. Jako snajper dobrą rzeczą jest posiadanie perka zakłócenia UAV ale tylko jeśli preferujesz Lone wolf. 6. Nie stawiaj min bezpośrednio na wejściu np do drzwi. Ustaw je przy prawym lub lewym kącie i tak aby przeciwnik nie zdołał zobaczyć laserów. 7. Dla snajpera miny Claymore są chyba niezbędne 8. Rzucaj granatami na oślep (w kierunku wroga na radarze UAV) a nuż kogoś trafisz. 9. Rzucaj granatami na oślep (w kierunku wroga na radarze UAV) a nuż kogoś trafisz. i ostatnie 10. Rzucaj granatami na oślep (w kierunku wroga na radarze UAV) a nuż kogoś trafisz. @Edit Jeśli ktoś chce się zmierzyć Nick Damianuss : > |
Gra fajna, ale realistyczna tylko w trybie hardcore.
Bardzo fajnie się gra ; ) Nie polecam odrzucać granatów, gdyż gracze najczęściej je podgotowywują i wybuchają nam w dłoni. Ja używam stun granenad'ów i są przydatne, jeśli wiesz, że w danym pomieszczeniu czai się wróg. Kieszonkostwo jest moim ulubionym perkiem ;) |
Kurdę, zastanawiam się, czy sobie nie kupić CoD4 na kompa albo ps3 :p
|
Bardzo fajna gra, w trybie singleplayer non stop akcja!Zero przerwy, no i ta cudowna grafika ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Gra bardzo mi się podoba. Grałem pare razy u kumpli bo na moim kompie to jedynie na CSa 1.6 mogę sobie pozwolić ;p.
|
Cytuj:
Spokojnie,to tylko gra.. |
Można zarąbiście szybko poexpić, i się nieźle zabawić na Team Deathmatch, mapka Shimpment, graczy conajmniej 5, a nazwa servera to by bylo np. Shipment 24/7 hosted by www.xifire.com.
To co pogróbiłem to będzie napewno w nazwie ;] |
No i nie uzywaj granatnika i P90 - bron dla noobow ;>
|
Gra bardzo fajna. Grafika miodzio, sama fabuła też ciekawa:-) Szkoda, ze taka krótka :<
Cytuj:
|
Cytuj:
Chociaż i tak kampienie w Crysisie FTW. Ogromne mapy, możliwość położenia się i nałożenia kamuflażu (wtedy jest się widocznym tylko z bliska), nawet nie trzeba zmieniać spota tak często. Gorzej z celnością, bo z daleka trudno trafić, nawet z tą lepszą lunetą. No dobra, trafić dość łatwo, gorzej z obrażeniami, im dalej tym słabiej się wali. A CoD 4 kupię sobie pewno za czas jakiś. Miesiąc, dwa. Trzy. Więcej. ;p Komp za słaby na bardzo komfortowe granie (w Crysisie często ginę przez małą ilość fps), a FPSy na konsoli ssą. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |