![]() |
Wielki Powrót
Witam!!!
A więc gram w tibie 5 lat ale ostatnio zrobiłem sobie kilku miesięczną przerwę (Grałem na rożnego typu Ots) Teraz postanowiłem zrobić Wielki powrót lecz jestem nie zdecydowany gdzie grać, kim grać? Zawsze grałem knightem(53 ek) lecz oglądając rożnego typu filmy doszłem do wniosku iż niema on nic dobrego oprócz dużej ilości HP(tu moglibyście wypisać mi jego zalety po upie) Gra Postacią magiczną niezbyt mnie kręci, wprawdzie jest rozwinięta ma dużo czarów i wogle lecz bardziej ciągnie mnie do rycerza Świat... Niewiem na jakim świecie grać najlepiej na takim gdzie jest mało albo średnio ludzi ceny(nierobi) O pk sie nie martwię 1. Jakie zalety ma knight? 2. Kim najbardziej opłaca się grać? 3. Jaki świat polecacie (jeżeli już jakiś p set albo jak?). Proszę bez zbędnych komentarzy etc.. |
Jak to bez zbędnych komentarzy?
SZUKAJ NIE BOLI |
Knight to naprawdę "czołg" i maszynka do kasy.Posiada większy waste huntując np. GS'y na 40 lvl'u, co pal już może robić (o ile GS się nie zdenerwuje i nie włączy haste). Wszystkiego tego rodzaju "poniżania" w związku z waste Knight odrabia sobie na 100 lvl'u+, kiedy może jechać po naprawdę niezłych potworkach.
Nie potrafię określić, kim najlepiej się gra. Podoba Ci się jakaś profesja to graj nią. Jak widzę, Ciebie też ciągnie do Knighta [;. |
Radzę ci grać knightem, masz dzięki niemu dużo kasy, i w ogóle fajnie się nim gra. A tak szczerze to lepiej nie graj w tibie bo jest(......)
|
@up
Masz racje co do Tibi(...) @topic Z doświadczenia grania w inne gry MMORPG wnioskuje że w każdej grze MMORPG(opartej na fantasy) najłatwiejszą postacią do kierowania jest knight. Więc ta teoria również sprawdza się w Tibi (o ile jest prawdziwym MMORPG). Albo idź za moim przykładem i rezygnuj z Tibi...oszczędzisz sobie życia |
@up ta, wielce oderwales sie od tibii i Twoje zycie sie zmienilo, a te gry w podpisie MU online i ten drugi szit to co?
|
@up
Co wniosłeś do tematu....nic A ta gra jakbyś chciał wiedzieć to ArchLord.Topic o tej gierce jest na tym forum^^ I tak muszę opis zmienić bo jest głupi ;/ |
Graj jakąś profesją magiczną:) O wiele ciekawsze niż gra knightem. A może pomyśl nad rookstayerem ??:)
|
powiem tylko jedno http://i74.photobucket.com/albums/i2...ch_neutral.gif
|
Cytuj:
A co do tematu : Jak bedziesz dlugo gral to zrob se knighta ( duzo czasu na skillowanie i exp na mocniejszych potworkach na baaaaardzo wysokim lvlu) , a jak knighta juz miales to zrob paladyna , nim sie mozna bardziej pobawic chociaz tez ma jakies tam wady ;) |
Hmmm jesli kreci cie dlugie skillowanie i nie narzekanie na brak kasy - graj knightem...
Pallkiem sie fajnie gra choc trzeba wydawac na speary.. ale zwraca sie i wychodzisz duzo na plus A jak nie to graj postaciami magicznymi albo zrezygnuj z tibii B) |
@up
Chyba Ci się coś pomyliło. Skillowanie knightem jest właściwie darmowe(o ile posiadasz kolege sorc/drut lvl co najmniej 27). Także expienie knightem jest bardzo tanie. 1bp health potionów starcza na naprawdę długie expienie. Grając pallem przygotuj się na wydawanie fortuny na kamyki. Wszyscy mówią, że expienie pallem jest drogie - nie zgadzam się. Powiedzmy że na 1h expienia bierzesz 15 royalek. 15*15=225gp. Ja z 1-godzinnego expa wynoszę 2-3k. Więc nie jest to myślę jakiś wielki wydatek. Mając dobre skille pall może być naprawdę potężny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |