![]() |
Mój pierwszy raz:)
To mój pierwszy ss na forum.
Powiedzcie czy wszystko widać. Z góry dzienx :) http://komora2004.republika.pl/UO0004.jpg |
Wszystko OK. GRATZ Lvla ;)
|
Ciesze się, że ssa widać :)
Dzienxx!!! Level nabiłem wczoraj :] |
Moze pochwal sie nam swoimi skillami
Gz lvla :P |
A gdzie skile????
Drugi raz nie jest gorszy :p dlatego wklej swoje skille (napewno wypasione 8o )
|
|
Pomylka
Ej co do ,, pierwszego razu" to jest cos takiego jak ,, TEMAT TESTOWY" nie hcce sie czepiac ale nie zasmiecaj forum nowymi pierdołami. Plz.
|
wiesz, nie obraź się ale skilli to ty takich rewelayjnych nie masz... Miałem o wiele lepsze już na 13 lvlu! (sword:60/shielding:55) Ale spoko! Potreń troche i będzie dobrze! ;)
|
OK. Postaram się nie zaśmiecać forum :)
A co do skili to Czytaj uważnie posta, albo kup sobie okulary (sam przyznałem, że skile mam cienkie) :evul: Pozdro dla Wszystkich i dzienx za komentarze ;) |
Niezly tytul :P gratz... ( widze krzyzyk ale co tam :D )
|
Ale sie podnieciłem jak zrobiłeś lvl na waspach ,to nie lada wyczyn -.-(nOOb plx) zamieszczaj jakieś sensowne screeny a nei jak ubjasz waspa -.- X(
|
wow człowieku skille kozackie(miałem takie na rooku hehe:P)-.-
|
To, że level "skoczył" mi na waspach nie znaczy, że na nich expiłem.
Twą bystrość przyrównam do żwawo płynącej wody w klozecie. :p |
Cytuj:
@Wjot gratz levla, ale temat testowy bylby bardziej odpowiedni. |
gratzy wszystko sie udalo :P
|
Wjot wklej kilka fotek jak ubijasz coś (lepszego) bo nÓbki się czepiąją!:P
Eh skille to nie wszytko !:] |
Brawo. Wow. Gratulacje. Ludzie nam zamieszczaja demon hunty i takie tam, ale nie ma jak stare dobre nabicie 19 lvla zabijajac waspa. Niedlugo pojawia sie tematy "1 Rat SOLO!!!". Ludzie. Zmilujcie sie. jesli chcecie sprawdzic, czy widac wasze zdjecia macie specjalny temat. A nie takie jajca... X(
@Wjot Do ciebie ani twojego lvla nic nie mam ale chodzi o temat ssa i niewlasciwe miejsce jego zamieszczenia na forum... |
CUDOWNY X wow gratz tego X :)
|
Sie qrwa uwzieliscie, wy to m@stahy jestescie nie? Pokazcie jak bierzecie 4 demony na klete i wypada 6 mpa -.-. Wy chyba tez mieliscie kiedys 18lvle i sie cieszyliscie jak dziecko jak zobaczyliscie bialy napis na srodku ekrany "you advanced...". Jak jakis 80level pokazuje 3 screeny z advencami to odrazu commenty sie sypia "za***iste ssy more plx plx plx bo sie posikam".
@Topic Screenow troche wiecej i bedzie dobrze. Czekamy;). |
Hehe :P Skile Nie No Super huehue :p no lvl nie najgorszy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |